Kreditszerzési tippek a feketepiachoz - Mutatjuk az ismert trükköket!

A hírhedt feketepiac esemény már javában zajlik, az általunk prezentálj tippeket betartva pedig hatalmas mennyiségű kreditet szerezhettek szinte a semmiből.

Mielőtt belemennénk a részletekbe, tisztáznunk kell, hogy az általunk adott ötletek elsősorban a felhasználói fiókok rejtett erőforrásait aknázzák ki, következésképp nem fognak hatékonynak bizonyulni olyan profilokon, amiket még csak nemrég hoztak létre vagy egy ideje nem játszottak rajtuk.

A legbiztosabb kreditszerzési lehetőség továbbra is a prémium fiókkal, illetve személyes és klán tartalékkal történő farmolás randomban vagy csapat csatákban. Ugyanakkor nem elképzelhetetlen, hogy akadnak olyan játékosok, akik vagy nem voltak tisztábban korábban az általunk felvázolt lehetőségekkel, vagy egyszerűen csak nem vették számításba őket.

Rejtett kincsek a depóban

A Depot vagy Depó az a hely, ahová a fel nem használt modulok és lőszerek kerülnek. Általánosan bevált metódus a depót időnként kitakarítani, ezzel tetemes mennyiségű kreditet szerezve. Ha egy ideje nem tetted meg ezt, akkor épp itt az ideje.

Az 50%-os szabály

A World of Tanks időnként 50%-os kedvezményeket ad egyes játékon belüli eszközökre. Hogy mikre gondolunk?

  • Fogyócikkek

  • Felszerelések

  • Tier V alatti harckocsik

Az 50%-os szabály szerint nyugodtan el lehet adni a felesleges fogyócikkeinket, felszereléseinket és a tier V alatti harckocsikat, ugyanis ezeket később 50%-os kedvezménnyel visszavásárolhatjuk.

A felszerelések közül kiemelt figyelmet fordíthatunk a periszkópra, az álcahálóra és a javítókészletre, hiszen ezekből rendszerint nincs szükség egynél vagy maximum kettőnél többre egy felhasználói fiókon, mivel szabadon áthelyezhetőek akár csatánként egy másik járműre.

Ugyan a tankokon lévő le nem szerelhető modulok darabonként 10 aranyba fájnak -ha nincs leszerelő készletünk-, ugyanakkor ezt a minimális ráfordítást nyugodtan megengedhetjük magunknak, főleg ha belegondolunk, hogy meghívókóddal, telefonszám megadásával, a kiképzőprogram teljesítéséért több száz aranyat ad a WG, nem beszélve a későbbi versenyekről és a CW-ről, továbbá a Rangsorolt és Frontline csatákról.

Tudtok egyéb kreditszerzési lehetőségekről, amik esetleg kimaradtak a cikkből?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.