Hirdetés

Kreditszerzési tippek a feketepiachoz - Mutatjuk az ismert trükköket!

A hírhedt feketepiac esemény már javában zajlik, az általunk prezentálj tippeket betartva pedig hatalmas mennyiségű kreditet szerezhettek szinte a semmiből.

Hirdetés

Mielőtt belemennénk a részletekbe, tisztáznunk kell, hogy az általunk adott ötletek elsősorban a felhasználói fiókok rejtett erőforrásait aknázzák ki, következésképp nem fognak hatékonynak bizonyulni olyan profilokon, amiket még csak nemrég hoztak létre vagy egy ideje nem játszottak rajtuk.

A legbiztosabb kreditszerzési lehetőség továbbra is a prémium fiókkal, illetve személyes és klán tartalékkal történő farmolás randomban vagy csapat csatákban. Ugyanakkor nem elképzelhetetlen, hogy akadnak olyan játékosok, akik vagy nem voltak tisztábban korábban az általunk felvázolt lehetőségekkel, vagy egyszerűen csak nem vették számításba őket.

Rejtett kincsek a depóban

A Depot vagy Depó az a hely, ahová a fel nem használt modulok és lőszerek kerülnek. Általánosan bevált metódus a depót időnként kitakarítani, ezzel tetemes mennyiségű kreditet szerezve. Ha egy ideje nem tetted meg ezt, akkor épp itt az ideje.

Az 50%-os szabály

A World of Tanks időnként 50%-os kedvezményeket ad egyes játékon belüli eszközökre. Hogy mikre gondolunk?

 • Fogyócikkek

 • Felszerelések

 • Tier V alatti harckocsik

Az 50%-os szabály szerint nyugodtan el lehet adni a felesleges fogyócikkeinket, felszereléseinket és a tier V alatti harckocsikat, ugyanis ezeket később 50%-os kedvezménnyel visszavásárolhatjuk.

A felszerelések közül kiemelt figyelmet fordíthatunk a periszkópra, az álcahálóra és a javítókészletre, hiszen ezekből rendszerint nincs szükség egynél vagy maximum kettőnél többre egy felhasználói fiókon, mivel szabadon áthelyezhetőek akár csatánként egy másik járműre.

Ugyan a tankokon lévő le nem szerelhető modulok darabonként 10 aranyba fájnak -ha nincs leszerelő készletünk-, ugyanakkor ezt a minimális ráfordítást nyugodtan megengedhetjük magunknak, főleg ha belegondolunk, hogy meghívókóddal, telefonszám megadásával, a kiképzőprogram teljesítéséért több száz aranyat ad a WG, nem beszélve a későbbi versenyekről és a CW-ről, továbbá a Rangsorolt és Frontline csatákról.

Tudtok egyéb kreditszerzési lehetőségekről, amik esetleg kimaradtak a cikkből?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
8 db hozzászólás
 • _itz_ 3 hónapja
  Ez jó dolog,én is ezt szoktam csinálni
  0 0 Válasz
 • VarazsGoreny 3 hónapja
  A kis tűzoltó készülékeket szerintem úgy ahogy van el lehet adni. A nagyok sokkal hatékonyabban teljesítenek, mert nem lesz olyan reakcióidőd hogy ne égnél legalább 2 másodpercig. Ráadásul, úgysem fogsz annyiszor kigyulladni, hogy sokszor kelljen venned belőle.
  0 0 Válasz
 • EndeMorke 3 hónapja
  Köszi
  0 0 Válasz
 • nyisa70 3 hónapja
  Az a tuti, hogy sokat kel fizetni más különben sz@rt se ér ez a játék.
  0 0 Válasz
 • Nusz3r 3 hónapja
  Nem lövök "aranylőszerrel", prémium élőfizetésem van, nem használok pótellátmányt,illetve prémium tankokkal játszom!
  0 0 Válasz
  • nyisa70 3 hónapja Nusz3r
   Igen, így lehet farmolni, de nálam elég sűrűn fúj a szél vagy, papír galacsinnal lövök még ha aranylőszerrel is van be töltve. Brútálisan lejt ez a játék. Ezelött 5 évvel nem volt ennyi rossz csata 80% 15:5 vagy fórdiva. Ez a normál csatára értendő.
   0 0 Válasz
 • nyisa70 3 hónapja
  Meg érett a le törlésre ez a játék. Nem leszek az Orosz zsíros ***knek a golyó fogója. De ahol érem ott az ellen reklámot nyomom nekik.
  0 0 Válasz
 • Peti03 3 hónapja
  pont
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?