Boompistol Bully: berobbant a legújabb tech kártya

Boompistol Bully: berobbant a legújabb tech kártya

Loatheb 2.0 elég jól teljesít a jelenlegi Standard metában.

A Galakrond's Awakening érkezése kifejezetten jót tett a Hearthstone kompetitív metájának, az új lapok segítségével olyan változatok tudtak felemelkedni, amik már régen a feledés homályába merültek. A Ramp Druid, a Mecha'thun Warrior és a Mech Paladin is kifejezetten jól teljesít, utóbbi az egyik legerősebb paklinak számít most, amikor az Embiggen és Token Druid határozza meg a Standard formátumot. Ezúttal azonban nem deckekről, hanem egy különleges tech kártyáról lesz szó, a Boompistol Bullyról.

Boompistol Bully

Az öt manás epic lapot, a Galakrond's Awakening 3. fejezetében, az E.V.I.L. kampány során szerezhetjük meg. Mindössze annyi a feladatunk, hogy legyőzzük a "The Dragonlfights" névre keresztel főellenséget. A lap működése megszólalásig hasonlít Loathebéhez, ami a Curse of Naxxramas egyszemélyes kalanddal került be a HS-be.

A Bully kijátszása után egy körig biztonságban érezhetjük magunkat, mivel az ellenfél Battlecry lapjai öt manával drágulnak, azaz szinte lehetetlen őket kipakolni a boardra. A képesség segítségével bevédhetjük az asztalunkat egy várható Reno the Relicologist érkezésével szemben, elodázhatjuk a fenyegető Alexstraszát és fellélegezhetünk, ugyanis a Galakrond Hero Card sem játszható ki curve-ön. Rengeteg helyzetben lassíthatja le annyira az ellenfelet a Boompistol Bully, hogy az átmeneti előnyből győzelmet kovácsoljunk.

Jelenleg a Loatheb 2.0  a Highlander Hunterben, a Galakrond Rogue-ban és a Quest Druidban találta meg a helyét, de a versenymetában akár más paklikban is feltűnhet. A jelenlegi körülmények között komfortosan érzi magát az Bully, csak emiatt a kártya miatt érdemes megvásárolni a Galakrond's Awakening 3. fejezetét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti előrendeltétek a Galakrond's Awakeninget?

  • 11 %
  • 6 %
  • 67 %
  • 17 %