Nem ért egyet Faker azzal, ha a profik non-stop gyakorolnak

A háromszoros világbajnok nem ért egyet más e-sportolók módszereivel.

Lee "Faker" Sang-hyeok minden kétséget kizáróan a világ legismertebb LoL játékosa. A koreai profi háromszor ült fel a világ trónjára, mindhárom alkalommal az SKT T1 csapatával. A tehetség önmagában nem elég, ezt Faker is jól tudja, aki hatalmas mennyiségű munkát fektet a játékába, hogy ő lehessen a világ legjobbja. Ezért harcol minden héten a koreai ligába és ezért gyakorolt hosszú órákat Solo Queue-ban. Hiába tartják sokan Fakert egy gépnek, ő is ellenzi azokat a stratégiákat, amikben mindet alá kell szentelni a non-stop praccolásnak. Legutóbbi nyilatkozatában határozott véleményt fogalmazott meg a T1 legendája.

Faker a Fomosnak adott interjút, amiben kitért arra, hogy szerinte mi a jó taktika a maximális teljesítmény eléréshez.

"Profi játékosként úgy gondolom, hogy a mindennapos gyakorlás és folyamatos versenyzés nem egy jó ötlet. Sőt kifejezetten rossznak találom. Ezért próbálok minél többször elszakadni a LoL-tól. Úgy vélem, hogy ezek a különböző aktivitások segítenek szélesíteni a látóteremet, addig, amíg nem mennek a kötelezően betáblázott gyakorlásra szánt időm kárára. Ezek segítenek abban, hogy maximálisan fókuszálni tudjak az LCK mérkőzéseimre."

A világ egyik legjobb midese többször vállal szerepet jótékonysági eseményeken, de egyre gyakrabban láthatjuk őt a koreai televízióban is. 

Az eredményekkel egyelőre nem lehet elégedett Faker, mivel a DAMWON ellen hatalmasat küzdöttek a sikerért, a Hanwa Life Esports ellen szoros meccseket vívtak, azonban vereséggel kellett elhagyniuk a színpadot. A mutatott játék alapján bőven van még potenciál a T1-ben és Fakerben egyaránt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te hétköznap hány órát szoktál átlagban LoL-ozni?

  • 31 %
  • 29 %
  • 26 %
  • 14 %