Hivatalos: felújítják az Anthem-et, jöhet a

Hivatalos: felújítják az Anthem-et, jöhet a "2.0"

Leállítják a rövid távú frissítéseket, és egy hosszabb távú újjáépítésbe kezdenek, nem akarják tehát veszni hagyni a játékot.

Ez nem az első eset, egy nagy cég kifejleszt egy új tripla A-s játékot, viszont több sebből vérző címről beszélhetünk, és a nagy elvárásoknak képtelenek eleget tenni. Pedig a feltételek adottak egy új - ha nem is világmegváltó - szenzációs játék megszületésére. Ehelyett egy lapos, felejthető, sőt óriási csalódástkeltő címet kapunk. Az Anthem több listán is 2019 legrosszabb alkotásai között szerepel, méghozzá előkelő helyen. Ennek apropóján már tavaly ősszel felröppent a pletyka, hogy nem akarják veszni hagyni a dolgot és alapos renoválásban törték a fejüket a fejlesztők. A BioWare botlása annak fényében megbocsájható, ha tényleg felújítják a játékot.

A jó hír, hogy a napokban Casey Hudson vezérigazgató megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint tényleg alaposan átalakítják az Anthemet. Mindenesetre nem árt ha tanulnak a korábbi hibáikból és tényleg minden részlétre odafigyelnek majd. Február 22-én egy éves lesz a játék, és ha a születésnapjára nem is kapunk semmit, idén befuthat a 2.0-ás verzió, amivel lehet majd egy újabb próbát tenni.

"Rengeteget dolgoztak rajta a fejlesztőink és elkötelezettek voltak a játékkal kapcsolatban, azonban át kell néznünk mit kell átalakítanunk, hogy a játékosok elégedettek legyenek. Valószínűleg jobb loot és fejlődés rendszer kell bele, és jóval több endgame tartalommal is meg kell töltenünk. Ezt viszont egy szimpla frissítésben nem tudjuk megoldani."

Tényleg komolyan gondolják, hogy a játék legtöbb szegmenséhez hozzá kell nyúlniuk, ezáltal a játékosok valódi élményben részesülnének, illetve céljuk lenne a világban. Az biztos, hogy a szezonok elmaradnak, de azért a kisebb eseményekről nem kell lemondanunk. Kevesen fognak talán ezektől lázba jönni, hiszen az Anthem megjelenése előtt is sokan beleestek ebbe a hibába, de ha tényleg odafigyelnek az újabb fejlesztésekre, akkor egy igazán komoly feltámadásnak is szemtanúi lehetünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te adsz még egy esélyt az Anthemnek, ha kijön a nagy frissítés?

  • 33 %
  • 67 %