Szíveket kell összetörnünk a Borderlands 3 Valentin napi frissítésében!

Szíveket kell összetörnünk a Borderlands 3 Valentin napi frissítésében!

Egyszerű, de nagyszerű élményt kínáló eventet találtak ki a fejlesztők, amiben nem fogunk unatkozni.

2020-ban sem marad el Valetin nap, sőt rohamléptékben közeledik, és ezt a játékfejlesztők is tudják. A Borderlands 3-ban is kedveskednek mindenki számára egy kis különlegességgel, február 13-án startol a játékban az év elejei szezonális esemény, ami a Broken Hearts Day címet viseli. PC mellett a PS4, Xbox One tulajok és a Google Stadia-t használók is ki tudják próbálni.

A Borderlands szerelmeseinek a Broken Hearts Day mókás élményt jelent majd, lebegő szívek jelennek meg ugyanis a pályán, melyek megsemmisítése jó kis bónuszokat ad. Lesz köztük olyan, aminek hatására az ellenfélből szövetséges lesz vagy buffot kapunk a csapatunkkal együtt, esetleg valami lootot dob és a többi.

A repkedő szívek kipukkantásáért akár 5 jutalmat is begyűjthetünk, ezek között van speciális skin, valamint exkluzív fegyver is. Maximum 100 szívet lőhetünk ki az esemény alatt. A frissítés minden Borderlands 3 játékos számára ingyenesen letölthető lesz, és február 13-20. között tolhatjuk. A főmenüben egy egyszerű beállítás révén ki- és bekapcsolhatjuk az eseményt, így mi dönthetünk róla, hogy akarunk-e vele játszani. További érdekességeket is bejelentettek, ezek szerint elképzelhető a maximális szint 50-ről 53-ra való növekedése, az elnyomható átvezetők, illetve a kikapcsolható Guardian Perkek érzekése is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbálod a Valentin napi eseményt a játékban?

  • 14 %
  • 86 %