Ezeket a hősöket törölnék ki a játékból a profi LoL-osok

Ezeket a hősöket törölnék ki a játékból a profi LoL-osok

Megkérdeztek 30 LEC profi játékost, hogy melyik hősöket buffolná, nerfelné és törölné, ha szabad kezet kapna.

Javában pörögnek a LEC 2020-as tavaszi szezonjának mérkőzései, ezért ismét reflektorfénybe kerültek a profi játékosok. Többségük nem rejti véka alá a kritikus megjegyzéseit, elég csak G2 Perkzre gondolni, aki finoman szólva sem elégedett a jelenlegi alsó ösvényes metával.

Ezúttal Perkz nem szerepel a listán, de 30 másik LEC profi igen, akiket megkérdeztek azzal kapcsolatban, hogy mely champeket erősítenék, gyengítenék vagy törölnék a LoL-ból, ha teljhatalmuk lenne ezen a téren. 

A legtöbb játékos, név szerint Xerxe, Expect, Abbedagge, Vander és Jankos, Akalit megfogná és úgy ahogy van, egyszerűen kivenné a játékból. A G2 Esports dzsungelese el is árulta, hogy miért döntött a ninja - assassin mellett.

"Törölném Akalit, mert utálom a hőst. Úgy gondolom, hogy túlságosan kiegyensúlyozatlan már két éve, ezért nem szeretném látni soha többé az életben." - mondta Jankos

Akalit nem gyűlöli mindenki ennyire, de LiMiT, Shadow, Orome és Jactroll azért lesújtana rá a nerfkalapáccsal. A legtöbb buffot Zednek osztanák ki a játékosok, aki még a tavalyi évben bőven használható mides volt, de a jelenlegi kiírásban egyszer sem (!) tiltották vagy választották. A gyengítésekkel kapcsolatban a legtöbben Lee Sint említették, aki jó kezekben képes simán lecarryzni az early game-t és később sem lesz teljesen haszontalan. Gragas és Jarvan után Lee a legnépszerűbb jungler a LEC-ben 60 %-os pick/ban aránnyal.

A LEC mérkőzései természetesen folytatódnak a következő hétvégén is, erősen ajánlott megnézni a MAD Lions vs Origen és MAD Lions vs Fnatic mérkőzéseket, mivel a Vizicsacsi excsapatából kinőtt oroszlánok bombaformában várják az újabb összecsapásokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te buffolnád, nerfelnéd vagy törölnéd Akalit?

  • 23 %
  • 35 %
  • 30 %
  • 12 %