Új lengyel csapat van alakulóban, méghozzá TaZ és NEO vezetésével

Új lengyel csapat van alakulóban, méghozzá TaZ és NEO vezetésével

A lengyel játékosok legjavát akarja felkarolni a Virtus.pro két veteránja.

Nem csalás, nem ámítás, tényleg egy új projektbe vág bele TaZ és NEO, a Virtus.pro két legendás játékosa. Ha felmerül benned a kérdés, hogy ugyan minek, nyugalom, nem benned van a hiba, teljesen jogos a kérdés. Sokak szerint a csúcson kellene abbahagyni, azon pedig már mintha túl lenne TaZ és NEO is.

A VP legendás párosa most már évek óta "szenved", egyik projektből a másikba ugranak, miközben folyamatosan a teljes kiégés és a visszavonulás szélén táncolnak. Egyikük sem találja a helyét az aranykori VP felbomlása óta, TaZ folyamatosan a lengyel CS:GO újraélesztésén dolgozik, míg NEO-t már a FaZe színeiben is láthattuk, végül ott sem töltött el sok időt.
TaZ nemegyszer fejette már ki véleményét aktuális lengyel csapatáról, a lengyel játékosokról és arról, hogy mi lehet a gond a tisztán lengyel játékosokból álló csapatoknál. Többször adott már meglehetősen elkeseredett interjút is, de a versenyszellem mégiscsak versenyszellem. Az ARCY januári felbomlása után ismét új csapat felállításába kezd, ahol a lengyel játékosok legjobbjait karolják majd fel.

"Nyilvánvaló, hogy időre volt szükségünk, amíg átrágtuk magunkat a közös múltunkon. Amikor annyit játszol együtt valakivel, mint mi ketten, amikor olyan hosszú ideig osztoztok a dicsőségben és a vereségben is, mint mi, akkor nehéz rendezni a dolgokat. Ugyanakkor az idő nekünk dolgozott. Megmutatta, hogy a játékon kívül erős kötelék van köztünk." - mondta TaZ, az új terveik bejelentésekor.

Rég volt már, amikor utoljára szurkolhattunk egy igazán erős lengyel csapatnak. Reméljük, hogy ezúttal sikerrel járnak TaZék és tényleg egy ütőképes csapatot raknak majd össze.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!