Visszakerül az előző fejlesztőcsapathoz a Need for Speed sorozat

Visszakerül az előző fejlesztőcsapathoz a Need for Speed sorozat

A Need for Speed: Heat lehet az utolsó NFS, amit a Ghost Games fejlesztett.

Az elmúlt évek legjobb NFS játéka lett a Heat, de ez nem volt elég az EA számára. A Ghost Games hivatalosan is kiszáll a Need for Speed sorozat fejlesztéséből, ami így visszakerülhet a Criterionhoz. A brit fejlesztőcsapat a 2010-es NFS: Hot Pursuitot, a 2012-es NFS: Most Wantedet és a 2013-as NFS Rivalst tette le az asztalra, de most újra megkapják a lehetőséget, hogy bizonyítsanak. A Burnout sorozattal már bevésték magukat az autós videojátékok történelmébe, a három Need for Speed epizóddal ez nem igazán sikerült nekik.

A Ghost Games épp az átalakulás folyamatában van, ugyanis újrabrandelik az egész céget, ami EA Gothenburg néven dolgozhat tovább a játékokon. Az elmúlt hét év természetesen nem vész kárba, ugyanis több fejlesztőt áthelyeznek a Criterionhoz, hogy az NFS: Heat öröksége tovább élhessen. 

"" A versenyjátékok iránt tanúsított szenvedélye és az egyedi meglátásmódja segítheti a Criterion csapatát, hogy a Need for Speed szériát bevezesse az új generációba." - nyilatkozta az EA

Hogy mikor és milyen formában kezdhetik meg az új NFS játék fejlesztését, arról egyelőre még nem adott ki hivatalos közleményt az EA. Addig be kell érnie a rajongóknak a Heattel, amit Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re is behúzhattok. Utóbbi platformon az Origin áruházát keressétek! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszett a Need For Speed: Heat?

  • 33 %
  • 0 %
  • 33 %
  • 0 %
  • 17 %
  • 17 %