Valentin napra ilyen abszurd konzol reklámot se sűrűn látunk!

Valentin napra ilyen abszurd konzol reklámot se sűrűn látunk!

Február 14. a szívről szól, de a Sonynál egy kicsit komolyan vették ezt az üzenetet.

A televíziózás megszületése létrehozta a reklámozás egy új formáját, és azóta megannyi emlékezetes videót alkottak már a pihentagyú marketingesek. A PlayStation 4 és a Sony viszont új szintre emelte ezt a témát, az újonnan kiadott majd két perces Feel the Power reklámjuk döbbenetesen őrültre sikeredett. Önmagában talán nem húznánk fel a szemöldökünket a látottakon, azonban a cég ezt Valentin nap alkalmából rakta össze, így viszont egy kicsit más képet fest.

A szerelem valódi ünnepén légy egyedül vagy a csodálatos pároddal, magára a konzolra talán még nagyobb szerelemmel tekintesz, legalábbis erre igyekeznek utalni. A szívedet és talán a lelkedet is beleadod, hogy valódi gamer lehess, nemdebár? A röpke sztori szerint egy csoport fegyveres behatol egy elhagyatott létesítménybe, majd egy PS4-gyel teletűzdelt helységbe jutnak, és mint kiderül mindegyik konzolt egy-egy szív hajtja. Időnként tehát nem árt a szívünkre hallgatni, lehetne akár ez is a mondanivalója a történetnek. Mindenesetre ne csak február 14-én, hanem az év minden napján figyeljünk oda és szeressük egymást. Főleg a párunkat és a konzolunkat.

Egy biztos, ezt a videót nem egy könnyen felejti el az ember, ha végignézte:

Nem csak a Sony és a PS4, de egyre több cég ünnepli meg - a maga vidám vagy groteszk módján - a Valentin napot a gamer világban, mondjuk nem biztos, hogy mindenki hasonló felfogásban teszi mindezt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!