17 000 Ft helyett ingyen: két nagyszerű játékot húzhattok be limitált ideig

17 000 Ft helyett ingyen: két nagyszerű játékot húzhattok be limitált ideig

Nem aprózta el az Epic Games Store, két nagyszerű játékot tölthettek le ingyen.

A Valentin-napi leárazások mellett nem maradhatnak el a heti ingyenes játékok sem. Az Epic Games Store ezúttal két videojátékot kínál limitált ideig teljesen ingyen. A Kingdome Come: Deliverance alapváltozata és az Aztez kötelező minden gamer számára, ne maradjatok le a hatalmas akcióról!

Kingdome Come: Deliverance

Nyílt világú RPG-kből Dunát lehetne rekeszteni, de a KCD teljesen új megközelítéssel csábítja el a játékosokat. A Szent Római Birodalom mindennapjaiba csöppenhetsz bele, miközben ott lobog benned a tűz, hogy bosszút állj a lemészárold szüleidért. Garantáltan egyedi élményben lehet részetek, ha adtok egy esélyt a grafikailag és játékmenetileg is kiemelkedő videojátéknak.

Aztez

Még régebbi időszakba kalauzol el titeket az Aztez, az egyedi látványvilággal és gameplayjel felruházott játék. A harcok valós időben pörögnek, de az azték birodalom hódításai már körökre osztott rendszerben működnek. Ez a kettősség végig jelen lesz, de ez nem probléma, sőt! Kifejezetten jót tesz a 2017-es programnak, hogy két műfajt kever, mivel így mindenki megtalálhatja a neki tetsző stílust.

Mindkét játék február 20-án, délután 17:00-ig érhető el az Epic Games Store kínálatában, nem árt sietnetek. Ha nem rajongtok az EGS-ért, akkor sincs probléma, ugyanis a hétvégén ingyen próbálhatjátok ki Steamen a DayZ-t, a világ egyik leghírhedtebb early acces játékát, ami 2018 végén végre valahára belépett a teljes verziós szakaszba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik játéknak adsz esélyt?

  • 19 %
  • 4 %
  • 44 %
  • 7 %
  • 26 %