Fizess plusz 6000 forintot és hamarabb játszhatsz a Marvel's Avengersszel

Egyszerű üzletpolitikát folytat a Square Enix. Aki többet fizet nekik, az már akkor is játszhat, amikor a többiek még csorgatják a nyálukat.

Mélyen a zsebedbe kell nyúlni ahhoz, ha szeretnéd megvásárolni a Bosszúállók, azaz a Marvel's Avengers hivatalos videojáték adaptációját. Egy ekkora címhez kötelező a tripla A-s árazás, így hivatalos forrásból 60 euróért, azaz nagyjából 20 000 forintért szerezheted be előrendelésben a játékot. Már ez sem kevés, de a Deluxe Editionnel erre rátesz még egy lapáttal. Plusz 20 euróért, összesen 27 000 forintért megkaphatod az Obsidian Outfitet packet, amihez hat darab obszidián névtábla is jár. Utóbbiak funkcióiról egyelőre nem tudni semmit. A legnagyobb húzása a Square Enixnek, hogy a Deluxe Editiont megvásárló játékosok három nappal a hivatalos rajt előtt már telepíthetik és pörgethetik az Avengerst.

Nem ez az első alkalom, hogy az előrendelői bónusz mellett további extra szolgáltatásokhoz jutnak azok, akik a megjelenés előtt vásárolják meg a drágább csomagokat. Ebben a tekintetben eddig az Electronic Arts vitte a prímet, akik a FIFA sorozat és a Battlefield V kapcsán is elsütötték azt, hogy jobban megtámogatják a vastagabb pénztárcával rendelkezőket.

A Marvel's Avengers hivatalosan 2020. szeptember 4-én indul útjára, de a Deluxe Edition tulajdonosai már szeptember 1-jén kipróbálhatják, hogy milyen érzés Hulk, Vasember vagy Amerika Kapitány bőrében harcolni az ellenséggel. A játék egyébként elég ígéretes, ugyanis rengeteg ingyenes tartalommal frissül majd a megjelenés utáni hónapokban is, még több játszható karakterrel és helyszínnel találkozhatsz majd, ha beszerzed a játékot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ki a kedvenc Bosszúállód az alábbi karakterek közül?

  • 58 %
  • 11 %
  • 11 %
  • 0 %
  • 5 %
  • 0 %
  • 16 %