Nem tudod mivel játssz Steamen, ez az új funkció segíthet

Nem tudod mivel játssz Steamen, ez az új funkció segíthet

Ha nem tudsz dönteni, bízd magad a mesterséges intelligenciára!

Folyamatosan képes megújulni a világ legnépszerűbb videojátékos platformja. A Steam új szolgáltatást vezetett be kísérleti jelleggel, ami segíthet nektek abban dönteni, hogy melyik játékot vegyétek elő a könyvtárból. Ez a Steam Labs Experiment 008: Play Next!

Valószínű veletek is előfordult már, hogy végigpörgettétek a több tucat játékot, amit eredeti forrásból szereztetek meg és nem találtatok egyet sem, amivel igazán kedvetek lett volna játszani. Ez az érzés nem egyedi jelenség, a Valve is tisztában van azzal, hogy rengeteg olyan program szerepel a gamerek listáin, amit egyetlen alkalommal sem indítottak el. Ezen szeretne változtatni a Steam, ezért bevezették a játékajánló funkciót, ami először begyűjti az információkat, azokat kiértékeli, majd a végén kiad egy címet, amit úgy gondol, hogy érdemes elindítanod.

Egyszerre három játékot dob fel a Play Next!, amiket nyugodtan átpörgethetsz, ha nincsen hozzájuk kedved. A Steam felismeri, hogy milyen típusú játékok jöttek be neked a legjobban és azokhoz hasonló stílusban fejlesztett programot kínál fel. 

Az egész koncepció nagyban hasonlít az "Interaktív ajánlóra", de a Valve elmondása szerint annál jóval összetettebb a háttérben meghúzódó rendszer. Mivel még kísérleti szakaszban van az egész projekt, ezért további frissítésekre garantáltan lehet számítani, amik után eldöntheti a közösség, hogy szüksége van-e egyáltalán erre az egészre, vagy mehet a süllyesztőbe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te aktívan használod a Steamet?

  • 55 %
  • 32 %
  • 14 %
  • 0 %