Megjelenési dátumot kapott az új Half-Life játék

Megjelenési dátumot kapott az új Half-Life játék

A Valve legújabb Half-Life játékára már nem kell sokat várnotok.

Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Half-Life: Alyx, a legendás Half-Life sorozat legújabb darabja. 4548 nappal a Half-Life 2: Episode 2 után játszhattok majd a legújabb VR játékkal, ami a Steam felületén érhető majd el. Nagyon úgy tűnik, hogy a 2020. március 23-i rajtnak már semmi sem állhat az útjába, alig egy hónap van tehát csak hátra ahhoz, hogy ismét belevessétek magatokat a szörnyek elleni harcba.

A különleges VR játékról már elég sok információt megosztottak a fejlesztők, így nem titok, hogy olyan veteránok is feltűntek a csapat tagjai között, mint Marc Laidlaw, aki a korábbi Half-Life-ok történetéért felelt. Az atmoszférával és a hangulattal is törekedtek arra, hogy felidézzék a régi szép emlékeket, amelyek kultstátuszba emelték az előző részeket. A grafikára sem lehet majd panaszotok, mivel a Source 2 motor még mozgalmasabb és élettel telibb pályák létrehozását tette lehetővé. Irányításban is képes volt szintet lépni az Alyx, mivel egyetlen kézzel tudjátok majd használni a játékban elérhető összes fegyvert. Így a másik kézzel nyugodtan felvehetitek majd az egyéb tárgyakat, mint a zseblámpát vagy a gravitációs kesztyűt.

A Half-Life: Alyxon több mint 80 ember dolgozott, ezzel a Valve legnagyobb emberi erőforrást igénylő fejlesztése zárulhat le március 23-án, amikor végre megjelenik az új generáció első, de remélhetőleg nem utolsó Half-Life címe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már VR játékkal?

  • 0 %
  • 0 %
  • 67 %
  • 33 %