Hirdetés

Ötletes reklámmal szólítja meg a gamereket a Netpincér

Fiatalos stílussal szólítja meg a videojátékosokat a NetPincér.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Counter-Strike

CSGO - Malta Vibes - Illuminar vs Budapest Five

Hirdetés

A 21. század egyre gyorsuló világában sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy hosszú órákat töltsenek bevásárlással, sorban állással, előkészületekkel és főzéssel. Ezt a rutint akár minden egyes nap meglehetne ismételni, de a korlátok miatt egyre többen döntenek úgy hogy az ételrendelést választják. A NetPincér Magyarországon piacvezetője ennek az ágazatnak már hosszú évek óta, de folyamatosan képes a megújulásra. Ezúttal a marketingesek tettek ki magukért, ugyanis sikerült egy frappáns, gamereknek szóló tartalommal felhívni magukra a figyelmet.

A Hearthsone rajongóknak ismerős lehet a fenti rajz, ugyanis a NetPincér nem csinált mást, mint összedobott egy egyedi lapot. A Battlecry és a "Minden kör elején egy 'Finom ételt' ad a kezedbe" nem feltétlen passzol össze, de a kezdeményezésért minden dicséretet megérdemel a NetPincér.

A következő gaming tematikájú posztjával kicsit bonyolította a dolgokat az ételfutár cég, mivel videós formában álmodta meg, hogyan is töltik fel a "HP-t" az egyes fogások. A szövegezés tökéletesen érthető a gamer közösség számára, a rövid mozgókép ötletes és nem tolakodó.

A reakciók és megtekintések alapján jó irányba indult el a NetPincér, de még több felületen kell "támadnia" ahhoz, hogy elérje azokat, akiknek szeretné, hogy szóljanak a fenti reklámok. Reméljük, hogy a HS után más játékokban is "kipróbálja magát" a cég. Az éhes League of Legends és Counter Strike: Global Offensive játékosok már alig várják, hogy kedvenc játékuk visszaköszönjön a NetPincér felületein!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szoktál rendelni a NetPincérrel?

  • 13 %
  • 13 %
  • 20 %
  • 53 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • pp0lyp 5 hónapja
    Miért kell úgy csinálni mintha a kettőnek bármi köze lenne egymáshoz? Miért kell egy játékot felhasználni a saját cuccaik reklámozására?
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés