Több nyeremény és könnyebb haladás - Visszatér a Frontline játékmód!

Több nyeremény és könnyebb haladás - Visszatér a Frontline játékmód!

Grandiózus nyereményekkel, napi küldetésekkel és könnyebb haladási rendszerrel tér vissza népszerű játékmód 2020-ban.

A Frontline játékmód rendkívüli népszerűségnek örvend, ugyanakkor a tavalyi haladási rendszerrel nem mindenki volt elégedett, így ezt a Wargaming alaposan átdolgozta, továbbá megspékelte egy rakat extra nyereménnyel és jutalommal.

A Frontline március 9-én indul, és az előző évi eseményhez hasonlóan ismét egy héten keresztül lesz elérhető egy-egy szakasza. A haladási rendszer ugyanakkor jelentős mértékben átalakul.

Finomhangolt haladási rendszer

Továbbra is Frontline XP-t kell gyűjteni a tier szintek eléréséhez, de 2020-ban egy-egy szakasz (korábban epizód) csupán 15 tierből áll majd 30 helyett. Természetesen így kevesebb XP kell majd egy-egy szakasz teljesítéséhez, de nem fele annyi, mint az először gondolnátok.

Küldetés Feladat Jutalom Korlátozások
Do... 3 csatából ossz ki legalább 5.000 sebzést. 25 kötvény
1 db személyes tartalék: +300% legénységi XP 1 órára
Naponta egyszer
Csak Frontline módban
Azok számára, akik elérték a maximális Frontline tiert
...or do not,... Érd el a kapitány rangot háromszor. 25 kötvény
1 db személyes tartalék: +300% szabad XP 1 órára
Naponta egyszer
Csak Frontline módban
Azok számára, akik elérték a maximális Frontline tiert
...there is no try. 3 csatából blokkolj legalább 2.000 sebzést. 25 kötvény
1 db személyes tartalék: +50% harci  XP 1 órára
Naponta egyszer
Csak Frontline módban
Azok számára, akik elérték a maximális Frontline tiert

Amennyiben elértük a legmagasabb tiert, tovább játszhatunk, és napi küldetéseket teljesíthetünk, amikből kötvényt és személyes tartalékokat szerezhetünk.

Természetesen minden tier elérésekor jutalmaz majd a játék, de a presztízs pontok helyett ezúttal tokeneket szerezhetünk, amikből 12 darabot összegyűjtve kiválthatjuk a tier IX-es nyeremény tankok egyikét.

  • The Object 777 Variant II, egy teljesen új szovjet nehéz tank
  • The Char Futur 4, egy egyedi francia közepes tank
  • The AE Phase I, amerikai nehéz tank négy lánctalppal

Végül, de nem utolsó sorban a kölcsönözhető tankok listája bővült, így a T-44 FL mellett a T-32 FL harckocsit is megkapjuk, ami leginkább azoknak a játékosoknak lesz hatalmas segítség, akik nem rendelkeznek a megfelelő tankállománnyal tier VIII-ban. Ami a kölcsönözhető prémium tankokat illeti, továbbra is csökkenteni fogják az eredetiek árát, továbbá a kikölcsönzött prémium tankokat a Frontline mindegyik szakaszában használhatjuk majd, míg tavaly mindössze egy hétre kölcsönözhettünk ki egyet-egyet.

Újradolgozott légicsapás

A légicsapás innentől többet fog sebezni a gyengén védett egységekbe, de kevesebbet a jól páncélozottabbakba, további sűrűbben lehet majd használni.

Dinamikus respawn pontok

Az új szezonban dinamikus respawn pontok között választhatunk, ami a támadó csapatnál 4 darabot, a védekező csapatnál 6 darabot takar.

Térkép kiegyensúlyozások

A térképeket illetően pedig Kraftwerken új épületeket kapunk, és a tájat is módosították a támadók számára, míg Normandy térképen a B jobban védhetővé, míg C jobban támadhatóvá válik.

Március 9-én találkozunk a frontvonalon parancsnokok!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.