12 év után kapott frissítést az egyik legnépszerűbb ritmusjáték

12 év után kapott frissítést az egyik legnépszerűbb ritmusjáték

Bár már lecsengett a ritmusjátékok aranykora, de a fejlesztők 12 évvel a megjelenés után is képesek összedobni egy frissítést.

Ritmusra püfölni a billentyűzetet, vagy a speciális kontrollert nagyszerű móka. Ezt támasztja alá az osu!, a Guitar Hero és az AudioSurf hatalmas sikere is. Utóbbi 12 évvel a megjelenése után kapott egy frissítést, ami teljesen váratlanul érte a rajongókat.

Az AudioSurf lényege, hogy egy virtuális hullámvasúton eltaláljuk a zselékockákat aprócska űrhajónkkal. Elég egyszerűnek tűnik, de ez csak a látszat. A komolyabb daloknál már annyira felpörögnek az események, hogy a játékosnak kapkodnia kell a fejét, ha nem akar csúfos pontszámmal zárni. A pszichedelikus élményt egyszer mindenkinek meg kell tapasztalnia, aki képes elviselni az ugráló és villódzó képkockákat. Mivel a kedvenc zenéidet is belepakolhatod a programba, ezért tényleg semmi sem állhat az őrült szórakozás útjába.

A legújabb frissítésben az ultraszéles monitorok tulajdonosait célozták meg, akiknek nem kell többé szenvedniük a skálázódás negatív következményeitől. Emellett finomították a "dugóhúzók" megjelenését a dalok legütősebb pontjainál. Aki sosem próbálta, annak nehéz azt feldolgoznia, hogy miért annyira jó az AudioSurf. A nagyszerűsége egyszerűségében rejlik, na meg abban, hogy tényleg egyedi lejátszási listákat hozhat létre bárki, néhány kattintás után. A játék jelenleg 10 euróért vásárolható meg Steamen, a második részért 15 eurót kér a Valve. Nagyobb akciók során párszár forintért behúzható az aprócska program, érdemes megvárni ezeket a leárazásokat! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha ritmusjátékkal?

  • 14 %
  • 43 %
  • 29 %
  • 14 %