Szinte ingyen: spórolj 19 000 Ft-ot és húzd be a Division 2-t

Szinte ingyen: spórolj 19 000 Ft-ot és húzd be a Division 2-t

Egy hamburger + kóla áráért behúzhatod a Tom Clancy's The Division 2-t.

Kitett magáért a Ubisoft, ugyanis hatalmas akcióval csábítja vásárlásra a gamereket. 59,99 euró, azaz 20 000 forint helyett 3 euróért, azaz nagyjából 1000 forintért csaphatsz le a PC-s Division 2: Standard Editionre!

Minimális ráfordítással lehet a tiéd az akciójáték, ami egyszerre szolgálja ki a multiplayer iránt rajongókat és a magányos farkasokat. A halálos vírus tovább pusztít az Egyesült Államokban, azonban a helyszín megváltozott az első részhez képest. New York helyett Washington D.C.-ben kell a Division ügynökeinek megvédeniük azt, ami még nem pusztult el. Alapból a Divison 2 egy multiplayer akció-TPS játék, de single player módban is élvezhető a lövöldözés, farmolás és a karakater fejlesztése. A valódi tartalom az alapsztori végén tárulhat eléd, mivel az endgame contenttel bőkezűen bántak a fejlesztők. Új kihívások, egyedi fejlődési rendszer és meglepő csavarok várnak rád, ha eljutsz a "végjátékba". Miután lezártad a fő kampány utolsó fejezetét is eldöntheted, hogy milyen irányba szeretnél továbbindulni. Lehet belőled túlélésre szakosodott veterán, robbantási szakértő és mesterlövész is. A specializációknak köszönhetően több stílust is elsajátíthatsz. A legjobb lootokért a Dark Zone-ba kell ellátogatnod, de a veszély minden sarkon ott leselkedik rád.

A Division 2 egyszerre képes kiszolgálni azokat a játékosokat, akik csapatostól rontanak a sikátorba, de azok is megtalálhatják a boldogságukat, akik szeretik lépésekben felfedezni az eléjük táruló világot. A Uplay felülete nem a legtökéletesebb, de egy ilyen ajánlat kárpótol a keserűségért, amit a szerverproblémák és más anomáliák okoznak.  

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megveszed a Division 2-t?

  • 47 %
  • 7 %
  • 47 %