Remek lehetőség a fejlődésre - Érkezik a Magyar Kupa FACEIT HUB

Remek lehetőség a fejlődésre - Érkezik a Magyar Kupa FACEIT HUB

Pár nap és akár már egy új magyar FACEIT HUB-ban is játszhatunk.

Bár nem tökéletes, a FACEIT mégis egy remek platform a CS:GO szerelmeseinek. 128 tick-es szerverek, saját anti-cheat, általában komolyabb közösség, mint az MM szervereken és még akár nyereményekkel is gazdagodhatunk. Egy kis gyakorlás sosem árt, többek között ezért is jött létre a Magyar Kupa nevezetű FACEIT HUB.

A HUB-ot a szervezők teljesen saját zsebből finanszírozzák, a cél pedig nem más, mint egy aktív, fejlődni akaró és fejlődni képes magyar közösség létrehozása. Szponzorok jelentkezését szívesen fogadják a srácok, de egy kis ösztönzést már így is tudnak nyújtani. A leaderboardok legjobb 10 játékosa kap majd jutalmat, skinek formájában. Az 1. helyezett egy 25 dolláros skinnel gazdagodik, míg a top 10-es tabella többi játékosa, 15, 5 és 2 dolláros fegyverskineket zsákmányolhat majd.
Persze ez csak a kezdet, a szervezők szeretnék idővel bővíteni a nyeremények listáját, ehhez viszont az kell, hogy minimum 100 fővel elinduljon a HUB. Kár lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget, hiszen akár amatőr szintről is rengeteget fejlődhettek, ha pedig igazán jól játszotok majd, akkor nyereményekkel is gazdagodtok majd.

Ha felkeltette érdeklődéseteket, akkor IDE KATTINTVA máris tudtok jelentkezni a két nap múlva, február 20-án induló HUB-ba. Sok sikert mindenkinek!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!