Ilyen az, amikor a játék egy buggal könnyíti meg a csipogó bomba bevédését

Ilyen az, amikor a játék egy buggal könnyíti meg a csipogó bomba bevédését

Támadóként vicces a bug, védekezőként már sokkal kevésbé.

Ezúttal nem kaptuk meg a szokásos, hét eleji frissítésünket. Pedig ha másra nem, hát a C4-re ránézhettek volna a fejlesztők, elég hajmeresztő bug bukkant fel pár napja.

Biztos előttetek van az a helyzet, amikor Mirage-on 1v1-ben maradtok támadóként, sikerül rövidre rakni a bombát és még ki is tudtok menekülni lerakóról. Jó esetben van információnk az utolsó CT-ről, de van, hogy fogalmunk sincs és gyakorlatilag egyszerre kéne figyelnünk rövidre, konyhára, B házra,sőt, előző killünk után az utolsó ellenfelünk tökéletesen ismeri a helyzetünket. Persze a bomba ki van téve rövidre, részben miénk a helyzeti előny, egyetlen dolgunk van, nem elkapkodni a kipeekelést. 

How to know if someone is defusing from r/GlobalOffensive

Ha viszont még a játék is a mi oldalunkon áll, akkor gyakorlatilag esélye sincs ellenfelünknek. Ahogy azt a fenti videóban látjátok, furcsa bugba szaladt bele emberünk. A defkit kábelei megőrültek kicsit, így viszont pontosan tudta, hogy az utolsó CT éppen hatástalanítja a bombát. Meglehetősen vicces bug, bár CT oldalról koránt sem annyira nevetséges, ha ilyen bugon megy el a kör vagy akár a meccs.

Ti találkoztatok már hasonlóval?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!