Aprópénzért árulják a Dishonored és Wolfeinstein játékokat: spóroljatok több ezer forintot

Aprópénzért árulják a Dishonored és Wolfeinstein játékokat: spóroljatok több ezer forintot

A Dishonored és Wolfeinstein széria rajongóinak kedvez az egyik legnagyobb online videojátékbolt.

"DRM-free" formátumban érkeztek meg a Bethesda Softworks legnépszerűbb címei a GOG.comra. A Dishonored és Wolfeinstein játékok kellemes kikapcsolódást nyújtanak minden gamer számára, aki szereti a minőségi alkotásokat. A debütálás mellé hatalmas akciókkal is készült a webáruház, ezért most érdemes lecsapnotok ezekre a címekre, ha eddig még nem tettétek.

A lopakodós-akciójátékok szerelmeseinek nem kell tovább keresniük, mivel a Dishonored mindegyik része tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 23,24 dollárért, azaz 7200 forintért kínált Complete Collectionben minden benne van, amit eddig a sorozathoz kiadtak. A legendás első rész Definitive Edition kiadása mellett, lecsaphattok a Dishonored: Death of the Outsider és a Dishonored 2-re is. A különleges képességek és változatos helyszínek feldobják annyira a játékmenetet, hogy hosszú órák után se unjatok rá, sőt egyedi kihívásokat is állíthattok magatok elé. Próbáljátok meg úgy végigjátszani a játékokat, hogy egyetlen ellenséget sem tesztek el láb alól!

Sem az Old Blood, sem a The New Order nem mai darab, de az új generációs Wolfeinsteinnek közül messze ez a két rész volt a legjobb. A belsőnézetes lövöldözés továbbra is az egyik legnépszerűbb műfaj az iparágon belül, de igazán pörgős akciókra csak néhány játék képes. A Machine Games mindent beleadott, hogy a világ egyik leghíresebb FPS játékának, a Wolfeinstein 3D-nek méltó utódjai legyenek az új epizódok és ez sikerült is nekik. A Youngbloodot felejtsétek el és merüljetek el a korábbi részekben.

Az Old Blood + The New Order - Two Pack csomag mindössze 9,97 dollárért, vagyis 3100 forintért a tietek lehet, ami egy nagyszerű és kihagyhatatlan ajánlat minden FPS rajongó számára. A Dishonored és Wolfeinstein játékok is DRM-free kategóriába esnek, vagyis szabadon telepíthetőek több számítógépre is kötöttségek nélkül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik Dishonored rész volt a kedvenced?

  • 15 %
  • 0 %
  • 15 %
  • 54 %
  • 15 %