Megnyerhető, de nem megvásárolható a brutálisan gyors Cyberpunk 2077 videokártya

Megnyerhető, de nem megvásárolható a brutálisan gyors Cyberpunk 2077 videokártya

A fantasztikus megjelenés mellé hatalmas erő is párosul, ilyen lett a Cyberpunk 2077 videokártya.

Végre kiderült minden részlet a limitált példányszámban legyártott NVIDIA Cyberpunk 2077-es videokártyáról. Egy NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti kapott egyedi megjelenést és egészen elképesztően mutat az első videókon.

Az NVIDIA mindössze 77 darabot készített a közösség számára, amit a legszerencsésebbek megnyerhetnek néhány feladat teljesítése után.

  • Először is retweeteld a hivatalos videót
  • Utána tageld be a haverodat és írd a neve mellé, hogy #RTXOn
  • Más feladat nincs, várni kell a sorsolásra, és ha a fortuna is kegyei közé fogad téged, akkor máris a tiéd a limitált kiadású GPU

Az esélyek tovább növelhetőek, ha felkeresed az NVIDIA GeForce Instagram és Facebook oldalát, ahol mindössze néhány kattintás után már be is került a neved a kalapba.

A magyar CP 2077 rajongók számára egyetlen aprócska probléma van ezzel a nagyszerű nyereményjátékkal: sajnos Magyarország nem szerepel azon a listán, aminek a lakói részt vehetnek a játékban. Ettől függetlenül érdemes jelentkezni, mivel külföldi haver simán átveheti helyetted, így valamilyen furmányos módon megkaparinthatod a hőn áhított kártyát. További kizáró ok, ha a játékos nem töltötte még be a 18. életévét.

Összesen 200 példányszámban készült el a sárga színű, Cyberpunk 2077 grafikus kártya, de egyiket sem lehet majd megvásárolni. A fenti 77-en kívül még 123 GPU vár gazdára, akik jótékonysági akciókon és más nyereményjátékokon zsebelhetik be az asztali PC-k csúcskategóriás kártyáját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik a limitált kiadású Cyberpunk 2077 videokártya?

  • 87 %
  • 0 %
  • 9 %
  • 4 %