333 forintért 3 játék: digitális társasjátékok rajongói figyelem!

333 forintért 3 játék: digitális társasjátékok rajongói figyelem!

Különleges akció keretében húzhatjátok be a legjobb társasjátékok digitális változatait.

A társasjátékok sosem kopnak ki a divatból, sőt egyre izgalmasabbak, összetettebbek, amivel akár olyanokat is képesek beszippantani, akik a Gazdálkodj okosan!-on és a Monopolyn nőttek fel. A Humble Bundle legújabb csomagjában digitális társasokat lehet potom pénzért behúzni, de egy kicsit nagyobb ráfordítással akár a Slay the Spire-re is lecsaphattok.

Az 1 eurós csomagban három játék bújt meg. A Gremlins, Inc. egy steampunk stílusú körökre osztott stratégiai élmény, amiben a korrupt, kapitalista gremlinek irányításával szerezhettek győzelmet. A Reignsben uralkodóként dönthettek minden ember sorsáról, aki a trónotok elé járul. Parasztok, szövetségesek és tanácsadók is elétek járulnak, hogy döntsetek a fontos és kevésbé fontos kérdésekben.

A középső csomagért jelenleg 5,86 eurót kér a Humble Bundle, cserében megkapjátok az 1 dolláros csomag mindhárom játékát, plusz a Terraforming Marsot, az Armellot és a For the Kinget. Talán az Armello az, ami igazán megéri ezt az árat, mivel az RPG elemekkel megvadított táblás játék kellően összetett és izgalmas ahhoz, hogy akár minden héten elővegyétek a haverokkal.

9 euróért megkapjátok az összes játékot, aminek a csúcsán a Slay the Spire foglal helyen. Az új generációs kártyajátékok egyik legjobbja képes volt megújítani a műfajt és nem ragadt le az alapoknál. Folyamatosan frissülnek a tartalmak, érkeznek új hősök és kártyák, így mindig új élményt kaptok, ha leültök a játék elé. Az akciós ajánlat egészen március közepéig tart, így bőven van időtök arra, hogy eldöntsétek adtok-e egy esélyt a Bundle-nek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti szoktatok társasozni?

  • 33 %
  • 44 %
  • 22 %