A rajongók visszajelzései alapján elkészül a Gothic remake!

A rajongók visszajelzései alapján elkészül a Gothic remake!

A decemberben bemutatott trailer népszerűsége és a játékosok visszajelzései alapján a THQ Nordic elkészíti a Gothic első részének remake változatát.

Még 2019 decemberében a kiadó közzétett egy videót, amelyben nem csak egy szimpla animációs kisfilm fogadta a játékosokat, hanem bizony játszható formájában is megcsodálhatták a Gothic felújított változatát. Akinek a Steamben megvolt a 2001-es eredeti játék, az beléphetett és végigtolhatta a - tulajdonképpen demónak fogható fel - próba verziót, bár itt már az Unreal Engine 4 által hajtott motor segítségével kalandozhattak egy keveset a játékosok.

A THQ Nordic-nál úgy voltak vele, hogy ha ez a teaser elég népszerűvé válik, akkor zöld utat adnak a fejlesztőknek a teljes első rész remake változatának elkészítésére.

Mára több, mint 200 ezer megtekintés van a videón, valamint a Steames szösszenetet is 180 ezren tesztelték le. A számtalan pozitív visszajelzést követően végre hivatalosan kimondható, készül a Gothic remake. Az új stúdió, amely a fejlesztésért felel Barcelonában, Spanyolországban nyílt meg. Igyekeznek továbbra is szem előtt tartani a rajongók igényeit, de más fejlesztéseket is ígérnek, persze nagyon nem akarnak eltérni az igényektől.

A Gothic remake 2020-ban érkezik, pontos dátum viszont nincs. Annyit tudunk azonban, hogy PC-n és a következő generációs konzolokon találkozhatunk az alkotással.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszol majd a Gothic remake verziójával?

  • 100 %
  • 0 %