Hirdetés

20 000 Ft helyett ingyen: limitált ideig csaphatsz le egy Assassin's Creedre és a Faeriára!

Az akciófigyelő detektor becsipogott, teljesen ingyen zsákolhattok be két játékot is.

Hirdetés

Az előző heti fantasztikus ajánlatra még egy lapáttal rátett az Epic Games Store, ugyanis ezen a héten az Assassin's Creed Syndicate-et és a Faeriát tölthetitek le teljesen ingyen a népszerű webáruházból. A limitált ajánlat egészen február 27-ig tart, ezért még időben keressétek fel az oldalt és adjátok hozzá a kosaratokhoz mindkét programot.

Assassin's Creed Syndicate

A Ubisoft egyik leghíresebb videojáték-sorozatának 2015-ös darabja rengeteg hibával indult útnak. A vicces és idegesítő bugoktól hemzsegett az AC: Syndicate, de a fejlesztők időt és energiát nem kímélve számolták fel ezeket az anomáliákat. Mára már egy teljesen élvezhető játék kerekedett ki abból, amit megálmodtak a tervezőasztalnál. Az AC széria 9. felvonása az ipari forradalom korába repít el benneteket, ahol a templomosok és az asszasszinok ismét egymásnak feszülnek. A viktoriánus londoni kalandok kellő újdonságot jelentenek azoknak, akik a középkori Itáliát már aprólékosan feltérképezték. Itt is a lopakodás kerül a főszerepbe, de akkor sem kell aggódnod, ha szeretsz ajtóstól rontani a házba.

Faeria

A gyűjtögetős online kártyajátékok között egyeduralkodó a Hearthstone, de a konkurencia folyamatosan termeli ki magából az újabb és újabb trónbitorlókat. A Faeria is ebbe a fiókba tartozik, de az egymás elleni mérkőzések mellett mást is kaptok a "pénzetekért". Közel 100 órányi egyszemélyes kihívás vár rátok, sőt akár co-opban is nekifeszülhettek az ellenfeleknek. A fejlesztő szerint nagyjából 50 órányi játékkal az összes kártyát megszerezhetitek, ami nem tűnik soknak, ha közben még élvezitek is, amit magatok előtt láttok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szoktál Epic Store-on vásárolni?

  • 77 %
  • 0 %
  • 23 %
  • 0 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Glace 1 hónapja
    .
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?