"Kviddicsezz" ingyen: indul a Broomsticks League nyílt bétája

Egy esélyt érdemes neki adnod, ha hiányzik a Harry Potter világa.

A Rocket League alapjaiban változtatta meg a fogalmunkat arról, hogy mit is gondolunk a sportjátékokról és a futballról. A Psyonix a világ egyik legpörgősebb e-sport játékát dobta piacra 2015-ben, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A legnagyobb szervezetek örömmel hoznak létre RL csapatokat, akiknek küzdelmeit százezrek nézik a legnagyobb eseményeken. Ezekből az alapokból építkezik a Broomsticks League, csak a röpködő autók helyett seprűnyélen labdázgató legényekkel van dolguk a játékosoknak. 

A BL első trailere 2019 szeptemberében érkezett meg és már most kipróbálhatod, milyen érzés hatalmas arénákban bevenni az ellenfél karikáját. A játék nem licencel semmit a Harry Potter sorozatból, így sem a karakterek, sem a zene, sem a kviddics kőbe vésett szabályai nem térnek vissza, de az egész kialakítás emlékeztet a J.K. Rowling fejéből kipattant mágikus játékra. A 3v3 módon kívül egyelőre mást nem mutatott be a fejlesztőcsapat, de a Virtual Basement hatalmas tervekkel készül a hivatalos megjelenésre. Egy évig tartják "early access" státuszban a Broomsticks League-et, hogy minden aprócska visszajelzésre megfelelően tudjanak reagálni, és semmi se álljon a kreatív megvalósítások útjába.

A BL nyílt bétája február 21-én 19 órakor rajtol el és egészen február 24-ig tart majd. A korai hozzáférés március 5-én indul a Steam platformján. Kamu kviddicsezésre készülj!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nimbusz 2000, Nimbusz 2001 vagy Tűzvillám?

  • 27 %
  • 9 %
  • 45 %
  • 9 %
  • 9 %