Eközben a francia első osztályban: Bluerzorék kikaptak, mégis övék lett a győzelem

Eközben a francia első osztályban: Bluerzorék kikaptak, mégis övék lett a győzelem

Különös győzelmet szerzett a GamersOrigin.

Subicz "bluerzor" Dániel továbbra is elképesztő formában játszik az LFL 2020-as tavaszi szezonjában. A legmagasabban rangsorolt magyar dzsungeles csapata nem képes veszíteni. Hiába szaladt bele a Vitality.Bee ellen egy kisebb pofonba, a győzelmet mégis a GamersOrigin szerezte meg. A furcsa körülményeket az eredményezte, hogy a Team Vitality LEC csapatának fiókszervezete egyszerűen megszegte a Riot által lefektetett szabályokat.

Bluerzorék ellen három LEC játékost is delegált a kezdőjébe a Vitality.Bee, ami már elég erőt jelentett ahhoz, hogy legyőzzék a GO-t. Hiába azonban a fontos siker, a szabály az szabály, ezért a döntéshozók (adminok) azonnal jeleztékl, hogy aprócska hiba csúszott a gépezetbe. A Bee teljesen érthetetlen módon Steelbacket, Compot és Sakent is bepakolta a csapatba, miközben a szabályzat egyértelműen kimondja, hogy legfeljebb két LEC játékos szerepelhet egy időben az academy kluboknál. 

A GamersOrigin nem tört meg a "vereség" után és gyorsan javítottak is a játékukon, ami egy könnyed győzelmet eredményezett az utolsó helyezett Izi Dream ellen. Bluerzor továbbra is messze a legjobb KDA-val rendelkezik az LFL dzsunglerei között, de a GO-nak kéne még egy kis plusz, hogy megelőzzék az LDLC OL-t. Február 26-án 21:00-kor találkozik egymással az első és második helyezett, aminek eredménye eldöntheti az alapszakasz bajnoki címét is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted alapszakaszgyőztes lesz a GamersOrigin?

  • 38 %
  • 56 %
  • 6 %