Horrorfilmes rendezőt kap a Borderlands mozis adaptációja

Horrorfilmes rendezőt kap a Borderlands mozis adaptációja

Vászonra viszik a világ egy legnépszerűbb looter-shooter videojáték-sorozatát. 

Hivatalosan is bejelentette a Lionsgate, hogy filmadaptáció készül a Borderlands videojátékból. A 2K Games FPS-éből készülő mozi forgatási munkálatai megkapták az első kezdőlökést, ugyanis megvan a Borderlands film rendezője. A székbe az az Eli Roth ül, aki már korábban összehozta a Hostelt, a Hostel 2-t és a Green Infernót, de kipróbálta magát a fantasy világában is.

Roth direktori munkái mellett kipróbálta magát színészként is, de általában csak kisebb szerepekben tűnt fel a nagyobb sztárok mellett. A Borderlands filmmel kapcsolatban izgatottan nyilatkozott a 47 éves rendező.

"Már alig várom, hogy belevessem magam a Borderlands világába. A forgatókönyv, a stúdió és a stáb is segít abban, hogy összedobjuk egy király filmet. Randy Pitchford és mindenki a Gearboxnál minden támogatást megad, hogy az öleteim megvalósulhassanak. Tényleg úgy érzem, mintha minden összejátszana a siker érdekében."

A háttérben olyan arcok dolgoznak azon, hogy semmi se állhasson a Borderlands mozi útjába, mint Craig Mazin (Chernobyl), Erik Feig (I Know What You Did Last Summer), Avi Arad és Ari Arad (Iron Man) és Strauss Zelnick, a Take-Two Interactive elnök-vezérigazgatója. Minden adott ahhoz, hogy egy őrülten szórakoztató, de kellően véres akciófilmen szórakozhassanak a nézők, függetlenül attól, hogy mennyire ismerik, illetve mennyire kedvelik a különös világot, amiben egy kapuzárási pánikkal küszködő beszélő roboton sem kell meglepődni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megnézed a Borderlands filmet, ha mozikba kerül?

  • 67 %
  • 7 %
  • 27 %
  • 0 %