Hivatalosan is cáfolta a Riot a magasabb divízióba jutás lassításáról szóló nyilatkozatot

Hivatalosan is cáfolta a Riot a magasabb divízióba jutás lassításáról szóló nyilatkozatot

A Riot hivatalosan is elutasította azt az állítást, amely szerint tudatosan lassították volna be a ranked játékok fejlődési rendszerét.

Alig két napja jött a hír, hogy a Riot Games csapata tudatosan lassította be a játék idei, 10. szezonjában a ranked meccsekért fejlődési folyamatát. Ahogyan az várható is volt, a bejelentést követően az összes e-sporttal foglalkozó hírportál felkapta a történetet, amely igen rövid idő alatt hatalmas port kavart a játékosok körében.

Azonban most úgy tűnik, hogy egy nemvárt fordulathoz érkeztünk, ugyanis a Riot egyik magas beosztású munkatársa hivatalosan cáfolta a Riot Games Support által kiadott információt. Az egész félreértés eredetileg abból indult, hogy egy játékos megosztotta eredményét a nagyvilággal, amely szerint egy 36-0-ás nyereségsorozatot követően is (amiért nem meglepő módon Diamond 2-es MMR-t kapott) még Platina rangban volt.

A Riot Games Support a tweet alatt válaszként osztotta meg a rajongókkal, hogy mostantól a divízió mászás sokkal nehezebb lesz, méghozzá azért, mert a Riot így szeretné elvenni a smurf felhasználók kedvét a rankedtől. Ezután azonban tegnap este egy újabb közlemény látott napvilágot.Mark Yetter, vagyis Riot Scruffy, a League of Legends vezető játékmenet-tervezője állt ki a nyilvánosság elé, és írta le a közösségnek, hogy a Support által közölt komment nem felel meg a valóságnak. "Csak, hogy tisztázzunk valamit - nem lassítottuk le a ranked mászást a játék 10. szezonjában...jelen pillanatban ez a szezon semmiben nem különbözik az előzőtől, már ami a meccskeresést, illetve a divíziómászást illeti."

Ezután nem sokkal a játék supportjának hivatalos Twitter oldalán is megjelent egy közlemény, amelyben nagy vonalakban ugyanez volt olvasható. Habár ezek az információk valószínűleg igen sok játékosnak hoznak megkönnyebbülést, továbbra is akadnak olyanok, akik még mindig nem teljesen elégedettek.

Sokan panaszkodnak ugyanis arra, hogy nehezen sikerül LP pontokat szerezniük, ám elveszíteni őket már milliószor könnyebb, sőt a mérték sem megegyező. Továbbá egyesek arról számolnak be, hogy olyan játékosok ellen dobja be őket a meccskeresés, akik sokkal magasabb rangon játszanak náluk, ez pedig további MMR problémára enged következtetni. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te érzel különbséget az előző szezonhoz képest LP szerzés terén?

  • 66 %
  • 20 %
  • 15 %