Vesemir kalandjaira készülhetnek a Witcher sorozat rajongói

Vesemir kalandjaira készülhetnek a Witcher sorozat rajongói

Az új animációs sorozat és a Witcher második évada is Vesemir karaktere körül forog.

Elképesztően sikeres hónapok állnak a Witcher franchise mögött. Videojáték, könyv és sorozat formában is hódít a Vaják, de ez csak a kezdet volt, ugyanis még több kaland, szörny és kardforgatás vár a rajongókra. A rengeteg pletyka és megbízhatatlan forrásból származó információ mellett már konkrét dolgokat is elárultak a készítők, ezeket olvashatjátok a továbbiakban.

Witcher játéknak lenni jó

A Netflix Witcher sorozatának első évada több rekordot is megdöntött, hetekig uralta a nézettségi listákat az USA-ban és szerte a világban. A Henry Cavill főszereplésével készült epizódok messze nem voltak tökéletesek, de a Game of Thrones utáni hatalmas űrt képesek voltak kitölteni. A fantasy rajongók és a gamerek egyből ráugrottak Ríviai Geralt kalandjaira, de nem csak a Netflix tarolt hatalmasat. A Witcher videojátékok fejlesztője és kiadója, a lengyel CD Projekt Red elképesztő eladási számokat generált az ünnepek során. Összességében 554 %-kal nőttek meg a PC-s és konzolos eladásai a The Witcher 3: Wild Huntnak, amit többen is az elmúlt évtized legjobb RPG-jének tartanak. Ezzel nehéz vitatkozni, mivel az alapjáték és a DLC-k is olyan elképesztő kalandokat jelenítenek meg a képernyőkön, amire még nagyon sokáig emlékezni fognak azok, akik rászánták az időt a végigjátszásra. 

Vesemir kalandjai, avagy az animációs sorozat

Hivatalosan is elismerte a Netflix, hogy dolgoznak egy animációs sorozaton. Nem sokkal a Twitterre kikerült poszt után rögtön beindultak a találgatások, hogy ki is lesz majd a főszereplő a Legend of Korra készítőinek legújabb projektjében.

A Studio Mir alkotásának The Witcher: Nightmare of the Wolf lesz a végleges címe, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Witcher második évada előtt már nézhető lesz a világ legnépszerűbb filmes streaming platformján. A leírás alapján a fiatal Vesemir kalandjait mutatja majd be a Nightmare of the Wolf, aki maga is kapcsolatba került a "Law of Surprise-zal", ami Geralt és Ciri életében is fordulópontnak bizonyult. Az animációs sorozat mögött ugyanúgy Lauren S. Hissrich és Beau DeMayo áll majd, akik a Witcher sorozatot is megálmodták és megvalósították. A Nightmare of the Wolf Netflixen is megkapta a saját oldalát, innentől minden a Studio Miren és a producereken múlik. 

De ki játssza majd Vesemirt Henry Cavill (Geralt) oldalán?

Az új Star Wars trilógiával visszakerült a legismertebb és legnépszerűbb hollywoodi sztárok közé Mark Hamill, akinek a hírek szerint többször is felajánlották már Vesemir szerepét. Luke Skywalker megformálója kifejezetten érdekes választás lenne, mivel igazán színészkedni nem sokszor volt lehetősége a most 68 éves művészt. Szinkronszínészként fantasztikus és a szörnyvadász gúnya is jól áll neki, de más jelentkezők neve is felmerült a napokban.

Mads Mikkelsen és Michael Keaton régi motoros már a szakmában, többször volt lehetőségük bizonyítani, hogy megérik a pénzüket. A dán színész Hannibálként, Kaeciliusként és Galen Ersoként lehet ismerős, utóbbi azért is érdekes karakter, mivel Luke Skywalkerhez hasonlóan ő is a Star Wars univerzumban tölt be szerepet. Keaton a Vulture szerepében nem rég még a Spider-Man: Homecomingben repkedett, de ha összeállnak a csillagok, hamarosan ezüst kardjával kaszabolhatja a szörnyeket.

A Witcher 2. évadának forgatási munkálatai már elkezdődtek, de sajnos Cavillék nem térnek vissza Magyarországra. Az ütemterv szerint 2021-ben jelenhet meg a Vesemirrel és még több szörnnyel kiegészült Witcher, de egyelőre pontos dátumot nem árult el a forgalmazó.

Kövess Minket!



Szerinted ki lenne a legjobb Vesemir szerepére?

  • 89 %
  • 11 %
  • 0 %