10 elképesztő pálya a Műhelyből, amikről nem is tudtál

10 elképesztő pálya a Műhelyből, amikről nem is tudtál

15.000 dolláros versenyre készültek ezek a csodás pályák.

Tavaly kaptuk meg Cache felújított változatát, azóta pedig egyre többet hallani arról, hogy Mirage is megszépülhet. Idővel a CS:GO minden versenypályája megkapja a saját átdolgozását, de vannak gyönyörű és izgalmas pályák a Műhelyben is.

Nemrég a Mapcore, a FACEIT támogatásával írt ki egy versenyt, egy pályakészítő megmérettetést. Bárki nevezhette a saját maga által készített CS:GO mappát, a top 4 pedig bőséges pénznyereményekkel gazdagodik majd. 15 ezer dollár az összdíjazás, ebből 7500$ jár az első, 4500$ a második, 2000$ a harmadik és 1000$ a negyedik helyezettnek.

A beérkezett pályákat pedig olyanok bírálják és rangsorolják, mint Pimp, Moses, The WarOwl, LAUNDERS, adreN, DDK, James Bardolph és Anders Blume. A verseny elérkezett a hajrájához, bemutatták a top 10-be jutott közösségi pályákat. A lenti képre kattintva megnyílik a galéria, ahol ti is végignézhetitek azokat a pályákat, amiket a zsűri a 10 legjobb közé sorolt és amik közül kikerül majd a top 4 is.
Ha elnyerték tetszésedet a pályák, akkor csatlakozz a Mapcore FACEIT HUB-jához, ahol te magad is kipróbálhatod majd  őket.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!