Hirdetés

10 elképesztő pálya a Műhelyből, amikről nem is tudtál

15.000 dolláros versenyre készültek ezek a csodás pályák.

Hirdetés

Tavaly kaptuk meg Cache felújított változatát, azóta pedig egyre többet hallani arról, hogy Mirage is megszépülhet. Idővel a CS:GO minden versenypályája megkapja a saját átdolgozását, de vannak gyönyörű és izgalmas pályák a Műhelyben is.

Nemrég a Mapcore, a FACEIT támogatásával írt ki egy versenyt, egy pályakészítő megmérettetést. Bárki nevezhette a saját maga által készített CS:GO mappát, a top 4 pedig bőséges pénznyereményekkel gazdagodik majd. 15 ezer dollár az összdíjazás, ebből 7500$ jár az első, 4500$ a második, 2000$ a harmadik és 1000$ a negyedik helyezettnek.

A beérkezett pályákat pedig olyanok bírálják és rangsorolják, mint Pimp, Moses, The WarOwl, LAUNDERS, adreN, DDK, James Bardolph és Anders Blume. A verseny elérkezett a hajrájához, bemutatták a top 10-be jutott közösségi pályákat. A lenti képre kattintva megnyílik a galéria, ahol ti is végignézhetitek azokat a pályákat, amiket a zsűri a 10 legjobb közé sorolt és amik közül kikerül majd a top 4 is.
Ha elnyerték tetszésedet a pályák, akkor csatlakozz a Mapcore FACEIT HUB-jához, ahol te magad is kipróbálhatod majd  őket.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?