Baby Yoda társasjáték, LEGO, baba és plüss: ezeket zabálják a rajongók

Baby Yoda társasjáték, LEGO, baba és plüss: ezeket zabálják a rajongók

Az erő Baby Yodával és a marketingesekkel van.

A Baby Yoda hype még mindig tart, sőt most kezd csak beindulni, ugyanis forgalomba kerültek az első licencelt termékek. Elég széles spektrumból válogathattok, ha szeretnétek a Gyermeket valamilyen formában megkaparintani. A Mandalorian sztárjával, az 50 éves csöppséggel gyakorlatilag minden eladható, de vannak olyan cuccok, amik kifejezetten jól mutatnak minden rajongó szobájában.

Baby Yoda plüss

Nem kérdés, hogy minden Mandalorian fogyasztó csak arra várt, hogy kezében tarthassa a hivatalos plüssfigurát. A Disney egész sokáig várt azzal, hogy piacra dobja a puha, szőrös ölelgetni való Baby Yodát, de ennek is eljött az ideje. Jelenleg is akkora rá a kereslet, hogy kizárólag előrendelni lehet a plüsst, de ez nem lehet akadály egy valódi Star Wars fanatikus számára. A 30,5 cm-es lényt 10 000 forintért kínálja a Disney Shop, de ez nem tántorítja el a potenciális vásárlókat.

Baby Yoda társasjáték

A népszerű orvosos társasjáték-sorozathoz készítette el a Hasbro a legkülönlegesebb kiadást. Az Operation: Star Wars The Mandalorian Edition főszereplője az apró, zöld lényecske, aki csak arra vár, hogy tüzetesebben megvizsgálják a játékosok. Természetesen egy ilyen cukiságnak nem szabad ártani, ezért mindössze annyi a feladat, hogy biztos kézzel kikapjátok az Erőt adó midikloriánokat. Oké, oké, a Mandalorianból egyelőre még nem derült ki, hogy Baby Yoda pontosan milyen módon is bánik az Erővel, ezért tegyétek el a fáklyákat és vasvillákat. A különleges társas tavasszal kerül az Amazon és Walmart polcaira, hogy 20 dollár kifizetése után mindenki boldogan vihesse azt haza.

Baby Yoda baba

Mozog a füle, használja az Erőt és még gügyög is. Korosztálytól függetlenül társa lelhet az, aki a Hasbro Baby Yoda babáját befogadja a családjába. Tulajdonképpen a figura tökéletes mása a sorozatban látható szereplőnek, mivel túl sok interakcióra a Gyermek sem képes. Borsos árat kér a gyártó a termékért, de 60 dolláros előrendelés nem jelenthet semmilyen korlátot a rajongók számára.

Baby Yoda LEGO

Két stílusban is elkészült Baby Yoda hivatalos LEGO figurája, azonban még mindkettőt csak képeken csodálhatjátok meg, mivel nem indult el a hivatalos forgalmazás. Az alábbi képen látható LEGO egy teljese IG-11 szett része, külön nem lehet megvásárolni. Az űrhajót és további karaktereket magában foglaló csomagért 130 dollárt kér a forgalmazó, ami nagyjából 40 000 forintnak megfelelő összeg.

A LEGO-nak ára van, a Mandalorian tematikának meg végképp, ezért is lehet hatalmas mennyiségű pénzt legombolni a rajongókról.

Biztosra vehető, hogy bármit is adjon ki a Disney, amiben csak említés szinten is szerepel Baby Yoda, az garantáltan kasszát tud robbantani. A Mandalorian második évadára még jó pár hónapot várni kell, mivel Jon Favrue elárulta, hogy 2020 őszén folytatódnak Mando kalandjai.

Még több Baby Yodáért kattitnsatok az alábbi képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked szükséged van Baby Yoda plüssre?

  • 44 %
  • 33 %
  • 22 %
  • 0 %