Az európai hadszíntérre is megérkezett a Caliber!

Több, mint 1 millió regisztrált játékos és a FÁK régióban megvívott 53 millió csata után a Caliber a következő tesztelési fázis részeként belép az európai hadszíntérre.

A Caliberrel, a 1C Game Studios és a Wargaming ingyenes, külső nézetű taktikai lövöldözős játékával kapcsolatosan február 20-án bejelentették, hogy egy új és izgalmas fázisba érkezett a tesztelése, melyet Európára is kiterjesztettek. A játék a tavalyi Gamescom kiállításon történő sikeres bemutatkozását követően a csapat büszkén adta a nyilvánosság tudtára, hogy a zárt bétatesztre mostantól az európai játékosok is feliratkozhatnak.

A FÁK régióban elvégzett alapos, zárt bétateszt, illetve az azt követő nyílt bétatesztnek köszönhetően a Caliber mostanra több mint egymillió regisztrált játékossal büszkélkedhet, akik már több mint 53 millió csatát vívtak meg egymással ebben az izgalmas, egyedülálló csapatalapú akciójátékban. A kommunikációt, a koordinációt és az összehangolt stratégiát díjazó Caliberben a négyfős csapatok a mesterséges intelligencia által irányított egységekkel szállhatnak harcba a PvE Spec Ops módban, vagy más csapatok ellenében is próbára tehetik magukat a PvP-játék keretében.

Minden csapatban egyedi szerepek képviseltetik magukat, és a játékosok számos ország élethűen kivitelezett különleges egységei közül választhatnak (többek között a lengyel GROM, az amerikai haditengerészet SEAL-csapata és a német Kommando Spezialkräfte is szerepel a
kínálatban). Így a Caliber arra ösztönzi a játékosokat, hogy gondolják át a képességek kiegyenlítettségét és a haditervet, mielőtt harcba szállnának az ellenséggel. A Caliber számára az európai tesztelés felé való elmozdulás a játék fejlesztésének következő sikeres lépését jelenti, így fejlesztők már alig várják, hogy lehetőséget adhassanak a zárt bétatesztre feliratkozóknak, hogy támogassák ezt a nagyratörő játékot.

„Rendkívül hálásak vagyunk azért, hogy a közönségünk ennyire jól fogadta a játékunkat a FÁK régióban, és már nagyon várjuk a játékostábor európai kiterjesztését. A lengyelországi Intel Extreme Masters Expón bemutatandó demónktól kezdve elkezdjük toborozni a játékosokat, akik aztán csatlakozhatnak a Caliber teszteléséhez az év későbbi szakaszában, amikor a játék elérhetővé válik” – mondta Alex Morozov, a Caliber marketingigazgatója.

A 1C Game Studios és a Wargaming az eddigiekkel azonos tartalmat, gyűjteményeket és cselekményeket ígért az európai játékosoknak:

„Gondoskodni fogunk arról, hogy az európai játékosok a lehető legtöbb tartalomhoz hozzájussanak, közöttük még több gyűjteményhez a különböző országokból, még több térképhez és egy cselekményhez, amely még teljesebbé tenné a játékélményüket. Csatlakozzatok hozzánk, küldjétek el nekünk az e-mail-címeteket a játék nyitóoldalán, és készüljetek, mert küszöbön áll az európai teszt indulása!” – mondta Kirill Stadnik, a Caliber termékigazgatója.

Azoknak a játékosoknak, akik részesei szeretnének lenni a Caliber mozgalomnak, érdemes felkeresniük a playcaliber.eu címen elérhető oldalt.

Elöljáróban mit gondoltok a Wargaming új lövöldéjéről? Tervezitek, hogy adtok egy esélyt a programnak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!