Dr Disrespect saját emlékiratán dolgozik

Dr Disrespect saját emlékiratán dolgozik

Különleges könyvön dolgozik Herschel Beahm IV.

A világ egyik legnépszerűbb streamere úgy döntött, hogy más műfajban is szeretne maradandót alkotni. Herschel "Guy" Beahm IV, ismertebb nevén "Dr Disrespect" az alteregójának emlékiratát írja, ami már 2021 elején megjelenhet a könyvesboltok polcain.

Beahm páratlan karrierje sokak számára példa lehet, ugyanis a most 37 éves tartalomgyártó 2015-ben vágott csak bele a full-time streaming világába és mára az egyik legsikeresebb lett ezen a területen. Főleg battle royale játékokat közvetít népes táborának, akik nem győzik támogatni őt ebben a munkában. Egyedi stílusa, szókimondása és különleges humora képes volt őt kiemelni a tömegből, ezért is tudta megtartani rajongóit még akkor is, amikor magánélete válságba került. Visszatérése után töretlenül ívelt felfelé karrierje, amit csak a 2019-es "nyilvános mosdó incidens" tört meg. Két hét eltiltás után visszatért és azóta is folyamatosan tolja a nézők arcába a tökéletesen felépített és megkoreografált műsorokat Dr Disrespect, aki most az irodalom világába kóstol bele.

A "Violence. Speed. Momentum. A Memoir" címet viselő könyv 2021 tavaszán jelenhet meg nyomtatott és hangoskönyv változatban. A stílusból garantáltan nem vesz vissza a "Doc", ami garantálja, hogy óriási siker lehet az olvasmány. Nem ő az első híres streamer, aki írásra adja a fejét, ugyanis Tyler "Ninja" Blevins 2019. augusztus 20-án megjelentette saját "Ninja: Get Good: My Ultimate Guide to Gaming" című irományát, amiből az olvasók megtudhatják, hogyan is kell összerakni egy gamer konfigot, de arra is választ kapnak, miként kell felépíteni egy online közösséget.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!