A Quick Sell Recovery glitch komoly fejtörést okozott a FIFA közösségnek!

A Quick Sell Recovery glitch komoly fejtörést okozott a FIFA közösségnek!

Egy új funckió bevezetése nagyobb kárt okozott, mint hasznot és még most sem biztos, hogy megoldódott a dolog.

Az elmúlt hetek megint nem az EA Sports felemelkedéséről szóltak. A FIFA20-at megannyi probléma rázta meg a hetekben, ennek a kicsúcsosodását pedig a Quick Sell Recovery funkció bevezetése jelentette. A QSR egy új lehetőség a Companion vagy FUT Web applikációban, hogy a korábban Quick Sell opcióval discard-olt játékosokat visszakapjuk. Ez a frissítés már február elején gondot okozott, de akkor kommunikált is róla az EA, és elvileg megoldották a problémát.

Az Untradeable (nem lehet cserélni, sem eladni) kártyák már alapból gyakran okoznak fejtörést a FUT játékosoknak, hiszen sokat érhetnének mégis lehetetlenség tőlük megszabadulni. Mostanra viszont találtak egy kiskaput a játékosok, ez pedig nagy zűrzavart okozott a rendszerben. Többen is arról számoltak be, hogy ezzel a funkcióval ki tudtak pakolni a piacra olyan kártyákat, amelyekre azelőtt nem volt lehetőség. A piros Griezmann például így került eladásra:

De nem csak ezt az itemet, hanem sok másikat is képesek voltak eladni, belefutottak a marketen például a Player of the Month Aubameyangba. Ezen kívül további érdekes sztorikat is megosztottak mások is. Két játékos, akik jó barátok és hozzáférésük van egymás fiókjához az alábbit tették közzé:

"Direkt kicseszett velem, mert discardolta a POTM Mané lapomat, ezért én bosszúból az ő piros Griezmann-ját. A Quick Sell Recoveryvel azt gondoltuk gyorsan visszaszerezhetjük őket. Valamit azonban elrontott a rendszer, mert egyikőnknél sem jelentek meg a Recovery listán..."

Jelezték az EA felé a dolgot és elmesélték a történetet, mire visszakapta a piros Griezmann kártyáját, azonban tradeable verzióban. Kicsit érthetetlen a dolog.

Az elmúlt hetekben tehát a Quick Sell Recovery rendesen felborította a játékosok életét, de ezen túlmenően a szerverekre is megannyi panasz érkezett. Sőt előfordult, hogy a Twitch stream nézéséért járó Frenkie De Jong lapot sem kapta meg valaki, miután kisorsolta őt a rendszer, csak ha jelezte az EA-nek a dolgot. Némelyik SBC-ért rossz csomagot osztott a játék, a sort pedig lehetne folytatni. Egyelőre egyetlen közösségi médiafelületen sem találkozni olyan információval, hogy végleg javították volna a QSR dolgot, de remélhetőleg a következő napokban pontot tesznek az ügy végére.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!