Hirdetés

vS Wild meta jelentés: régi ismerősök, összesen 8 deck a Tier 1-ben

Nem kell sokáig keresgélni, ha Tier 1 decket szeretnétek pörgetni Wildban.

Hirdetés

Elképesztő tolongás zajlik Wildban, ezért is rajonganak olyan sokan a Blizzard által erőteljesen hanyagolt formátumért. A ViciousSyndicate régóta nem jelentkezett friss meta jelentéssel, de az utóbbi időszakban összegyűlt elég adat ahhoz, hogy abból össze lehessen állítani egy használható statisztikát. Ezek most a Wild legnépszerűbb és legerősebb paklijai!

Népszerűség

Egyértelműen kirajzolódik az, hogy két hős uralja a Wild metát. A Mage és a Warlock több változata is eredményes, ezért a játékosok is általában ezeket a classokat választják. Szerencsére nem lépett el egy deck a többitől, mint korábban tette azt a SN1P-SN4P Warlock vagy épp az Even Shaman.

Matchupok

Rengeteg deck erős, de egyik sem emelkedik ki annyira a mezőnyből, hogy a játékosok panaszáradatot zúdítsanak a Blizzardra. Jól működik a Cube Lock, a Highlander Mage Quest és Galaxy változatban, de az Aluneth Mage és az Even Shaman is labdába tud rúgni.

Erősorrend - Tierek

A változatosságnak köszönhető, hogy akár 8 pakli is képes odaérni a legmagasabb tierbe, ezért mindenki megtalálhatja a saját kedvenc verzióját. Az Aluneth Mage az egyik leggyorsabb és legstabilabb deck jelenleg, de egy jó kezdéssel a Darkest-Hour Warlock is képes pillanatok alatt olyan boardot építeni, amivel egyetlen ellenfél sem tud mit kezdeni. A régi motorosok közül a Cube Warlock, az Even Shaman és az Odd Paladin teljesít kiemelkedően, ezek közül érdemes csemegézni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te betöröd a Wild lapokat?

  • 21 %
  • 7 %
  • 71 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?