Akciós Steamen az összes DOOM játék: limitált ideig él csak az ajánlat

Akciós Steamen az összes DOOM játék: limitált ideig él csak az ajánlat

Az Ultimate DOOM-tól egészen a DOOM VFR-ig kitartanak a kedvezmények.

2020. március 20-án hivatalosan is megjelenik a DOOM Eternal, ami még véresebb, még nehezebb és még szórakoztatóbb lesz, mint az előző részek. Legalábbis ezekkel a hívószavakkal próbálja eladni a videojátékot a Bethesda, amiről már számos játékmenetvideó került fel a YouTube-ra.

Ha nem tudsz várni még nagyjából egy hónapot, akkor látogass el a világ legnagyobb online játékáruházába és csapj le valamelyik korábbi DOOM epizódra. Őrületes akciók várnak rád, ha szeretnéd kipróbálni az FPS műfaj legendáit. Az 1996-os Ultimate DOOM-ot már 1,49 euróért, azaz nevetséges, 500 forintos áron megvásárolhatod, de a legdrágább PC-s darabért, a 2016-os DOOM-ért sem kell kifizetned 5,99 eurónál, 2000 forintnál többet. Az alábbiakban megtaláljátok a teljes listát.

A DOOM 3 kiegészítői sem úszták meg az árfaragást, ezekre is ugyanúgy vonatkozik a 70 %-os kedvezmény. Az id Software fejlesztői által megálmodott pörgős akciójátékok egészen március 2-ig kaphatóak 70 %-os kedvezménnyel, így még bőven van időtök eldönteni, hogy melyik részeket szeretnétek biztosan behúzni a DOOM Eternal érkezéséig. Eredetileg 2019 novemberében jelent volna meg a legújabb DOOM, de nem tudták tartani a határidőket, ami a látottak alapján egyáltalán nem baj. A single player móka mellett multizásra is lesz lehetőségetek, bár a klasszikus TDM-et el kell felejteni. A Battlemode-ban aszimmetrikus nézetben hentelhetitek egymást, ami pokolian szórakoztatónak ígérkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!