Battlegrounds top hősök: Tirion Fordring messze a legerősebb

Battlegrounds top hősök: Tirion Fordring messze a legerősebb

Nincs változás az első helyen, Tirion Fordring kötelező pick minden esetben.

A Battlegrounds töretlen népszerűségén semmi sem ejthet csorbát. A legnagyobb Hearthstone streamerek jelentős hányada ezt a játékmódot részesíti előnyben, mivel pörgős és nézői szemszögből is sokkal élvezhetőbb, mint a 25. constructed mérkőzés zsinórban. Az eltérő taktikák közül több is kiemelkedik, de a Mech-Beast-Demon-Murloc-Neutral ötösből elég sok variációt össze lehet hozni, hogy ne váljon unalmassá a dolog. A HSReplay megközelítőleg 200 000 (!) BG meccset vizsgált meg és gyűjtötte be ezek adatait. Itt a "nem hivatalos" tier lista!

Az előző heti állapotokhoz képest minimális változások figyelhetőek csak meg. Tirion Fordring brutálisan hatékony, nem véletlen válaszolja 1000 játékosból 936 ezt a hőst, ha felkínálja nekik a játék. Kifejezetten jól teljesít Dancin' Deryl is, bár a mobilosok továbbra is hátrányból indulnak, ha a táncoló murlockal kell nagyot alkotniuk. Edwin, Yogg és Rafaam megbízhat és erős, Akazamzarak népszerűségben sehol sincs, de a megszerzett helyezések alapján ez tovább növekedhet a jövőben.  A lista utolsó helyeire Elise és Patchwerk ért oda, de ők már inkább az 5. helyre jók, mint a top 4-re.

Külön érdemes kitérni Tirionra, aki a meccsek több, mint negyedében első helyen végez, a top 4-be 77,6 százalékban tudja beverekedni magát. A neutral lények és a hozzájuk passzoló Hero Powerből kapott extra buff párosa tökéletesen tudott alkalmazkodni a jelenlegi körülményekhez.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc BG hősöd?

  • 40 %
  • 0 %
  • 10 %
  • 30 %
  • 10 %
  • 10 %
  • 0 %