Hivatalosan is elhalasztják a koronavírus miatt a 2020-as MSI bejelentését

Hivatalosan is elhalasztják a koronavírus miatt a 2020-as MSI bejelentését

A COVID-19 miatt egyelőre nem akarnak részleteket közölni a 2020-as MSI-ról.

Sejteni lehetett, hogy valami zűr van a 2020-as Mid-Season Invitational körül, de hivatalos közleményt eddig nem adott ki a Riot az év egyik legjobban várt LoL versenye kapcsán. A hallgatást John Needham, a Riot Games e-sportért felelős részlegének vezetője törte meg. A hírek sajnos aggasztóak minden rajongó számára.

Az alábbiakban Needham nyilatkozatát olvashatjátok.

"Tudom, hogy sokan várjátok már a 2020-as Mid-Season Invitationallel kapcsolatos részleteket, amit már mi is alig várunk, hogy megoszthassuk veletek. Sajnálatos módon a COVID-19-re, azaz a koronavírusra adott válaszlépések miatt egyelőre át kell strukturálnunk a terveinket és muszáj elhalasztanunk a 2020-as MSI időpontjának és helyszínének bejelentését. Még mindig az a célunk, hogy megszervezzük az eseményt, de a játékosok és rajongók biztonsága és egészsége előnyt élvez mindennel szemben, amit szorosan követ a verseny sérthetetlensége.

A Mid-Season Invitational egy hatalmas rendezvény, ahol a LoL legjobb csapatai mutathatják meg magukat a világnak. A célunk, hogy a világ több pontján zajló ligák képviseltethessék magukat az eseményen. Szeretném megköszönni a rajongóknak, csapatoknak, partnereknek és játékosoknak a türelmet, amíg mi az MSI tervezésén dolgozunk. Azonnal értesítünk titeket, ha releváns információkkal tudunk szolgálni."

Needham szavaiból kiderül, hogy nagyon minimális az esély arra, hogy május első heteire sikerüljön tető alá hozni a rendezvényt, az előzetes elképzelések alapján. Kínában és a PCS-ben még mindig nem pörögnek a meccsek, ami óriási hatással lehet az egész versenynaptárra. Itt nemcsak az MSI-ról van szó, hanem a Worldsről is, aminek a trónjára az elmúlt két évben kínai csapat ülhetett fel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a világbajnokság is bajba kerülhet?

  • 59 %
  • 14 %
  • 23 %
  • 5 %