Hirdetés

6800 Ft helyett ingyen: fedezd fel az egész világot!

Egy különleges címet kínál teljesen ingyen az Epic Games Store a heti akciójában.

Hirdetés

Ezúttal sem maradsz ingyenes játék nélkül, ugyanis az Epic Games Store ezúttal egy 2018-as, 20 eurós videojátékot kínál limitált ideig letöltésre. Az InnerSpace egy nagyon különleges darabja a gaming világnak, amit mindenképpen próbálj ki, ha szeretnéd megismerni önmagadat és a körülötted lévő világot!

InnerSpace

2017-re ígérték a fejlesztők, azonban csak 2018-ban jelent meg az online platformokon az InnerSpace. A játék nem szól másról, mint a PolyKnight Games által megálmodott bolygó felfedezéséről. Az óceán legmélyebb pontjain és az égbolt kékségén is végigszáguldhatsz egyedi siklóddal, miközben gyűjtögeted az információmorzsákat arról, hogy pontosan hol is vagy. A járműved fokozatosan fejlődik, ami további helyszínek feltérképezését teszi lehetővé. Élőlényekből természetesen nincs hiány, sőt némelyikük képes beszélni is, ami további titkokat fedhet fel. A játék azonnal képes beszippantani, ha kicsit is nyitottabb vagy a megnyugtató és akcióban kevésbé dúskáló körülmények iránt, azonban akkor sem kell aggódnod, ha csak néhány órát fektetsz bele. Mivel teljesen ingyen van, ezért nem kell a "refund" opciót keresni, ha úgy tartja kedved, akár később is előveheted újra.

A jövő heti ingyenes videojátékokról is lerántotta a leplet az Epic Games Store, március 5-étől a GoNNERT és az Offworld Trading Companyt adhatod hozzá a könyvtáradhoz, miután "kifizetted" a 0 forintos árat. Az InnerSpace egészen március 5-én, 17:00-ig érhető el ingyen a Store-ban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Általában behúzod a heti ingyenes EGS játékot?

 • 50 %
 • 44 %
 • 6 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • Komojtalan 1 hónapja
  Egyik sem illik rám, mert 2 játékot "vettem" összesen, de a megvétel pillanatában tudtam hogy nem sok esély hogy játszom is velük. Amiért megvettem: Multiplay.
  0 0 Válasz
 • Glace 29 napja
  .
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?