Hirdetés

Limitált ideig ingyenes a világ egyik legnépszerűbb MMORPG-je

Nagyszerű ajánlattal készült a Steam a hétvégére.

Hirdetés

Az MMORPG-k világában minden a World of Warcraft körül forog. A Blizzard 2004-es (!) játéka letaszíthatatlan a trónról már több mint egy évtizede, hiába próbálkoztak is meglovagolni az általa gerjesztett hullámokat. A TERA, az Elder Scrolls Online és a RuneScape sem tudta átvenni a hatalmat a WoW-tól, bár utóbbi ideig-óráig képes volt arra, hogy maga mögé utasítsa aktuális játékosszámban a Blizzard aranytojást tojó tyúkját. Most Steamen a Black Desert Online-t adhatjátok hozzá ingyen a könyvtáratokhoz, ami egy valóban kihagyhatatlan ajánlat, ha kicsit is érdeklődtök az MMORPG-k iránt.

Black Desert Online

A Kakao Games fejlesztésében készült videojáték 2014-ben jelent meg és azóta stabilan tartja top 5 körüli helyezését az összesített MMORPG rangsorban. Több százezer gamer ül le mindennap a képernyők elé csak azért, hogy kicsit fejlessze a fishing, trading vagy crafting skilljét, esetleg legyőzzön néhány hatalmas ellenséget a társaival együtt. Nem maradhatnak el a klánok közötti hatalmas PvP csaták sem, amikben mindenki megmutathatja, hogy mire is képes a hőse a legélesebb szituációkban. Összesen 19 (!) classból választhatjátok ki a nektek tetszőt, ami tovább csavarja a játékmenetet. Mindenki megtalálhatja, hogy számára mi a komfortos szerep, de akár több karakterrel is játszhattok párhuzamosan, ha épp a klánotok érdekei ezt diktálják.

A Black Desert Online március 2-án, 16:00-ig ingyenesen megvásárolható, utána rajtatok áll, hogy mikor töltitek le.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szoktál MMORPG-zni?

 • 5 %
 • 9 %
 • 50 %
 • 20 %
 • 16 %
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Detrix 1 hónapja
  Kipróbálom jónak tűnik.
  0 0 Válasz
 • Komojtalan 1 hónapja
  Valami gyanús volt, bár soha nem játszottam vele. Az egy dolog hogy még a játékért is pénzt kértek, de pénzért olyan előnyöket lehet venni, ami már P2W -hez hasonlít. Akkor már inkább a Path of exile, ami nem csak 1 hétig ingyenes és a kereskedelmen kívül teljes játék.
  0 0 Válasz
  • Zakrulan 1 hónapja Komojtalan
   Teljes mértékben megkapod a játékot ingyen most, nem ingyenes trial verzió hanem a teljes játék.
   0 0 Válasz
 • Glace 29 napja
  .
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?