Ingyenes hétvége és óriási akció: csapj le most a szuper olcsó Division 2-re!

Ingyenes hétvége és óriási akció: csapj le most a szuper olcsó Division 2-re!

Ha lemaradtál volna a legutóbbi ajánlatról, akkor most itt az idő bepótolni.

A Ubisoft nem bír leállni, ismét visszahozzák az utóbbi hónapok egyik legütősebb akcióját. Egyszer már behúzhattad 19 000 forint (!) kedvezménnyel a Tom Clancy's The Division 2-t, azonban hamar véget ért a nagyszerű ajánlat. Megemelték 10 euróra, de most ismét 3 euróért kínálják az MMO-akciójátékot. Nincs értelme ellenkezned, mivel egy gyors éttermi menü áránál olcsóbban adhatod hozzá Uplay könyvtáradhoz a Division 2-t, amit utána bármikor előhúzhatsz, ha egy kis lövöldözésre vágysz.

Tom Clancy's The Division 2

A 93 %-os (!) kedvezmény egészen március 3-ig érhető el a Ubisoft Store-ban és a Uplayen, utána ismét megemelik a 2019-es videojáték árát. Ha esetleg mégsem döntesz úgy, hogy rászánod a nagyjából 1000 forintot erre a programra, akkor sincs probléma, ugyanis egész hétvégén ingyenesen nyúzhatod a Division 2-t. Közben akár meg is jöhet a kedved ahhoz, hogy a free weekend után tovább lootold Washington D.C. utcáit.

A játékhoz elérhető extra tartalmakért is csak töredékösszeget kér a kiadó, így a Year 1 Passt és az Ultimate Editionre is ráteheted a kezed, ha még teljesebb élményt szeretnél kapni. Az előrendelői csomag is már él, azonban 29,99 euró, azaz nagyjából 10 200 forint nem kevés egy DLC-ért. Az Ubisoft mindent megpróbál, hogy az érkező kontektek mögött is ott legyen a megfelelő nagyságú játékosbázis, akiknek a pénztárcájából újabb tízeurósokat lehet előcsalni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Ubisoft játéksorozatod?

  • 9 %
  • 70 %
  • 13 %
  • 4 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 4 %