Jön az év első ICL versenye - Már jelentkezhetnek a CS:GO csapatok!

Jön az év első ICL versenye - Már jelentkezhetnek a CS:GO csapatok!

CS:GO-val indul a 2020-as ICL szezon.

Rögtön CS:GO-val nyitja meg kapuit 2020-ban az Infinity Csarnok LAN, vagyis az ICL. Tavaly ősszel a Culture, vagyis a torzsi, kory, fleav, gevzk1ye, Kamion ötös került ki győztesként a harcokból, akkor 120 ezer forintnyi pénznyereményt, 100 ezer forint értékű Pixel utalványt és 5 db Zowie egeret nyertek torzsiék. Ha te sem akarsz kimaradni a hasonló nyereményekből vagy pusztán csak a versenyzés érdekel, akkor máris nevezheted a csapatod!

A nevezést már megnyitották a szervezők, idén 40.000 Ft/csapat a nevezési díj, ennek a felét foglalóként kell befizetnetek, ami után már bootcampelési lehetőséget is foglalhattok magatoknak. Utóbbira április 8-án lesz lehetőség, déltől egészen éjfélig, 2500 Ft/fő fejében.

További részleteket eddig nem árult el az ICL Staff, de az biztos, hogy 32 csapat jelentkezését várjuk. A tavalyi utolsó ICL CS:GO-ra csupán 15 csapat jelentkezett, így akkor nem Vácott, hanem Budapesten az Infinity Esport Bárban játszottak. Feltehetőleg mosat és a jövőben is ez a 'B terv', de reméljük, hogy most összejön a kellő számú csapat és a megszokott helyen veheti majd kezdetét az ICL 57. állomása. 

A verseny április 9. és 12. között zajlik majd, nevezni pedig április 1-ig lehet, a már jól ismert honlapon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!