20 éves a Sims sorozat: rengeteg ajándék és hatalmas akciók várnak a rajongókra

20 éves a Sims sorozat: rengeteg ajándék és hatalmas akciók várnak a rajongókra

A világ legnépszerűbb "életszimulátora" most ünnepli 20. évfordulóját.

Medencékből váratlanul eltűnő létrák, két perc integetés utáni házasság, grillezett sajtos szendvicsről álmodozás. Ezek a rövid jelenetek jól leírják, hogy mennyire szabadjára engedhetjük a fantáziánkat a világ első számú élet szimulátorában, ami most ünnepli 20. születésnapját. A Sims sorozat első felvonása bearanyozta milliók gyerekkorát, akik közül még mindig rengetegen, immár felnőtt fejjel végzik el a virtuális egyetemet, hogy utána gonosztevőkre vadásszanak az értékes simoleonokért. Az Electronic Arts hatalmas kedvezményekkel és ingyenes tartalmakkal vár minden egykori, jelenlegi és jövőbeli rajongót!

Ingyenes jacuzzi

Minden Sims 4 tulajdonos ajándékba megkapja a limitált szériás pezsgőfürdőt, amiben kedvére lazulhat az egész család.

Hatalmas kedvezmények az Origin boltjában

Az EA saját platformján február 6-ig óriási leárazás keretében tölthetjük fel hiányzó könyvtárainkat a kiegészítőkkel és egyedi tárgyakat tartalmazó csomagokkal.

  • Minden kiegészítő 50 %-os kedvezménnyel vásárolható meg (Discover University, Island Living, Get Famous, Seasons, Cats & Dogs, City Living, Get Together, Get to Work)
  • Minden "game pack" 25 %-os kedvezménnyel húzható be (Realm of Magic, Strangerville, Jungle Adventure, Parenthood, Vampires, Dine Out, Spa Day, Outdoor Retreat)
  • Minden "stuff pack 50 %-os kedvezménnyel zsákolható be (Vintage Glamour, Movie Hangout)
  • Minden bundle 10 %-os kedvezménnyel adható hozzá a könyvtárunkhoz (City Living + Dine Out + Bowling Night, Get Together + Spa Day + Movie Hangout)

Ajándék kiegészítő több száz szerencsésnek

Mindössze annyi a dolgunk, hogy az Origin kívánságlistánkhoz adjuk hozzá az összes Sims kiegészítőt. Ha ezzel megvagyunk, utána nincs más dolgunk, mint várni, hogy meglátogasson minket a megkésett Mikulás!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik The Sims rész a kedvenced?

  • 14 %
  • 7 %
  • 7 %
  • 71 %