A legjobb 16 között a Salamander, a FLASHPOINT selejtezőjében

A legjobb 16 között a Salamander, a FLASHPOINT selejtezőjében

Nem csak a Rainbow Six: Siege, a Salamander CS:GO csapata is remekelt tegnap.

Tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy végre hivatalos formában is bejelentették a hetek óta nagy port kavart B Site ligát, ami ezentúl a FLASHPOINT névre hallgat és valóban franchise alapokon nyugszik. Az első hat részt vevő csapatot és a zárt selejtezők meghívottait is bejelentették, sőt tegnap már kezdetét vette az első nyílt kvali is.

Az európai csapatok között persze találkozhattunk magyar ötösökkel is, közülük a Salamander jutott a legtovább, torzsiék még versenyben vannak a legjobb 32 között. Pedig nem volt egyszerű a tegnapi menet, a top 512-ből indulva 5 mérkőzést játszottak, amiket végül egytől egyig győzelemmel zártak.

Tegnapi ellenfeleik közül talán az UOL, vagyis az Unicorns Of Love csapatát ismerhetitek a leginkább őket 16-9-re tudták elverni, miután 16-11-es végeredménnyel nyerték a Planetkey Dynamics ellen, a nyitómeccsüket pedig 16-4-gyel zárták le a CLAWPRISMM alakulata ellen.

az európai zárt kvali meghívott csapatai

Az éjszakába nyúló meccseken további két ellenfél várt flashékre, de nemigazán tudott labdába rúgnia a Sala ellen sem az ECLOT, sem az eSport RN. Ötből öt, remek mérleggel zárta a tegnapi napot a Salamander, ma este pedig már a legjobb 16 között kell bizonyítaniuk. A cél a legjobb 4 közé jutás, ami már azt jelentené, hogy a Salamander játszhat a zárt selejtezőben is, ahol olyan csapatokkal is szembekerülhetnek, mint a BIG, a GamerLegion vagy a HellRaisers.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!