Nem indult jól az év a Vitality számára - Jöhet a francia forgatás

Nem indult jól az év a Vitality számára - Jöhet a francia forgatás

Irányító nélkül maradhat a francia alakulat?

2019-et az EPICENTER-en aratott győzelmükkel zárták, 2020-at viszont meglehetősen rosszul kezdte a Vitality. Nem sikerült azonnal továbbjutniuk a BLAST Premier tavaszi szezonjában és az IEM Katowice sem úgy sikerült, ahogy a játékosok tervezték. Nem áll könnyebb hónapok előtt a csapat, a legújabb hírek szerint ALEX, az ötös irányítója elhagyhatja a Vitality kötelékét.


Alex "ALEX" McMeekin 2018 decembere óta irányítja a francia alakulatot, ráadásul nem is rosszul. Rendkívül okos, jól felépített köröket tudott játszani a francia csapat ALEX vezetésével, amiknek meg is lett az eredménye. Öt LAN győzelmet tudhat magáénak a csapat 2019-ből és számos további dobogós helyezést is. Egyszer viszont mindennek vége, francia források szerint ALEX rövidesen elhagyja a csapatot.
Az 1pv.fr értesülése szerint ALEX személyes okokra és a sűrű versenynaptárra hivatkozva köszön majd el csapatától. A források azt is tudni vélik, hogy ki érkezhet a helyére. Ali "hAdji" Haïnouss jelenleg az LDLC csapatát erősíti, de könnyen lehet, hogy pár napon belül már Vitality mezben láthatjuk majd, feltéve ha igaznak bizonyulnak a pletykák.
Két hét múlva kezdődik az ESL Pro League 11. szezonja, ahol feltehetőleg már ALEX nélkül lép majd pályára a francia ötös. Az új játékos érkezése viszont felvet egy fontos kérdést, ki lesz a csapat irányítója? HAdji aligha veszi majd át ALEX szerepét, így könnyen lehet, hogy újra shox vezeti majd a Vitality-t. Az a shox, aki bár a francia CS:GO egyik legendás játékosa, irányítási képességeit és módszereit sokan megkérdőjelezték már az évek alatt.

ALEX távozásával a következő négy játékosra redukálódik a Vitality csapata:

  • Dan "apEX" Madesclaire
  • Cédric "RpK" Guipouy
  • Mathieu "ZywOo" Herbaut
  • Richard "shox" Papillon

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!