Megjött a Libertadores Kupa és belenyúltak a játékmenetbe is!

Megjött a Libertadores Kupa és belenyúltak a játékmenetbe is!

Nem éppen a legjobb időszakát éli az EA Sports a FIFA20-szal és ez a frissítés sem feltétlenül csillapítja majd az elégedetlenkedőket.

A hacker támadások és az általuk leállított szerverek nagy port kavartak ez elmúlt napokban a kiadó háza táján. A tűzoltás nem feltétlenül a cég erőssége, viszont most legalább kiadtak egy frissítést. Erről azt gondolhattuk volna, hogy némi megváltást hoz egy vergődő játék életébe, de nem ez lesz a várva várt "messiás". Mindössze néhány alapvető finomítást és újítást tartalmaz, íme a legfontosabbak:

Gameplay

  • A D-Pad taktikák esetében az Overload Ball Side és Constants Pressure nagyobb arányban fogyasztja a játékosok Stamina-ját, ergo a csapat hamarabb elfárad ilyen stratégia alkalmazása esetén.

Általános

  • A karrier és a kick off mód megkapta a CONMEBOL versenyeket.
  • Különálló tornaként bekerült a Libertadores Kupa a főmenübe.
  • Új stadionok, mezek érkeztek a CONMEBOL frissítéshez.

FUT

  • A Squad Actions menüben látható Quick Selling Squad Fitness itemeknél rossz értéket tüntetett fel a játék, és maga az item nem volt eladható.

Vizuális újítások

  • A következő szerver update alkalmával - kissé ironikus megfogalmazás a részükről - további 17 arcot frissítenek majd, név szerint azonban nem említették meg kikről van szó.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Közvetítések