Egy vadiúj prémium tankvadász a porondon, szuperteszten az ISU-152K!

Egy vadiúj prémium tankvadász a porondon, szuperteszten az ISU-152K!

A szovjet SU-130PM mellett egy tradícionális prémium tankot is kiadna a Wargaming.

Az egység a szovjet fejlesztési fából ismerős lehet, hiszen az ISU-152 jelenleg is megtalálható a játékban, de a prémium verziója hasonlóan funkcionál majd, mint a KV-2 esetében a KV-2 Ragnarok, így tehát megkapjuk ugyanazt szinte az egységet, de átnevezve, egyedi festéssel ellátva, -de természetesen prémium szorzókkal.

Az egyelőre csak a szuperteszten elérhető tankvadász normál megfelelőjéhez képest szintén robosztus löveggel rendelkezik, ami lőszerválasztékát tekintve AP, APCR és HE lövedékekkel büntet. A páncélvadász érdekessége, hogy azzal a BL-10-es löveggel operál, amitől a normál verziót évekkel ezelőtt megfosztották.

Egyelőre nem tudni hogyan juthatunk hozzá

Az előzetes tények alapján a maratont szinte ki is zárhatjuk, hiszen korábban a SU-130PM-ért már indítottak szovjet tankvadász kihívást. A Frontline és Steel Hunter játékmódokat szintén kizárhatjuk, így vagy egyszerűen a Premium Shopból, vagy CW kampány alatt a Workshopból, esetleg a következő feketepiacon juthatunk hozzá.

Ti mit gondoltok az új prémium tankvadászról? Mennyit érhet ez az egység?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.