Pokimane aláírta újabb streamer szerződését

Pokimane aláírta újabb streamer szerződését

A világ egyik legnépszerűbb tartalomgyártója bejelentette, melyik streaming platformon folytatja karrierjét.

Még mindig csak 23 éves, de már most előtte hevernek rajongók milliói. Imane "Pokimane" Anys jelenleg 3,977 millió Twitch, 1,7 millió Twitter és 4,6 millió Instagram követővel rendelkezik, ami nem rossz egy "egyszerű streamertől". Több játékban is kipróbálta magát a leányzó, de a legtöbben az IRL, azaz Just Chatting videóiról ismerik fel. A "streamháborúban", ami a Mixer, YouTube, Facebook és Twitch között zajlik, Pokimane-nek is oldalt kellett választania. Elmondása szerint elég egyértelmű volt, hogy melyik oldalon folytatja.

Pokimane szeretné folytatni az eddigi pályafutását azon a helyen, ahol minden infrastruktúra és eszköz rendelkezésére áll ahhoz, hogy az élő közvetítések világára olyan hatást gyakoroljon, amire örökké emlékezni fognak. Ez azt jelenti, hogy a világ legnépszerűbb női streamere kitart a Twitch mellett. Többéves szerződését már aláírta, így nem fogad további ajánlatokat és minden erejével a további tartalmak gyártására fókuszál.

DrLupo, TimTheTatman és Lirik mellett újabb hatalmas nevet húzott be a Twitch, de a harcnak még nincs vége. Shroud, CouRage, DisguisedToast, Zero és Ninja platformváltása bebizonyította, hogy akár a legnagyobb arcok is megvásárolhatóak, ezért a Twitchnek mindent bele kell adnia, hogy megtartsa piacvezető helyét a jövőben is. Egyelőre arról semmilyen részlet nem derült ki, hogy mennyit fizetett a Twitch Pokimane-nek, de ha Ninja összegeiből indultok ki, akkor több tízmilliós csekkek kerülhettek a lány asztalára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!