DeadFox alaposan kielemzi a HellRaisers top csapatok elleni legjobb pillanatait

DeadFox alaposan kielemzi a HellRaisers top csapatok elleni legjobb pillanatait

A több Majort is megjárt veterán, aki már szögre akasztotta az egerét, most egy új formában igyekszik segíteni a CS:GO közösség játékosainak.

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián a CS:GO már a kezdetektől az egyik legfontosabb játék. Hazánkban és a világon is az egyik legnépszerűbb FPS-ének számít és elmondhatatlan öröm, hogy egy magyar e-sportoló a legjobbak közé tudott emelkedni az elmúlt években. Ő nem más, mint Böröcz "Deadfox" Bence, aki igazán a HellRaisers-szel vált ismertté. Az Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia jóvoltából már tavaly is rengeteg rövid és könnyen fogyasztható tanító jellegű videót kaptunk a CS:GO világából és most a magyarok egyik legjobbja is tudásával és tapasztalataival segíti a közösséget.

Az időközben visszavonult játékos bemutatja többek között az egyik saját fejlesztésű taktikáját, amit csapattársaival a legutolsó Majorön (Katowice) alkalmaztak az ENCE ellen. Ekkor Dust II-n a sötét alagútba hajított Molotov tűzén futottak át közülük többen is, amivel egymás után három körben is teljesen meglepték az ellenfelüket, majd könnyedén foglalták el B lerakót. Most részletes képet kaphatunk róla, hogy miért működött ez azon a meccsen olyan jól.

Ezen kívül azonban még számos mérkőzésüket elemzi a 10 részes sorozatban, láthatunk a HellRaiserstől Inferno rusht, sikeres eco kört a FaZe ellen, az Astralis elleni füstölésről nem is beszélve. Valamint DeadFox bemutatja miért fontos türelmesnek lenni még egy ilyen pörgős akciójátékban is.

Legion Lecke #266

Legion Lecke #267

Legion Lecke #268

Legion Lecke #269

Legion Lecke #270

Legion Lecke #271

Legion Lecke #272

Legion Lecke #273

Legion Lecke #274

Legion Lecke #275

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!