Új hangon szólal meg Twitch Shadowfoot, átalakítják a Death's Dance-t

Hallgatnak a Riotnál a játékosok javaslataira, felturbózták az új skineket.

Néhány napja jelentette be a Riot Games, hogy érkeznek az új kinézetek, amik a 10.6-os frissítéstől vásárolhatóak majd meg a rendes szervereken. Az idézők azonnal elkezdték bombázni a fejlesztőket, hogyan lehetne még többet kihozni a skinekből. A Riot mindig örömmel veszi a konstruktív kritikákat, ezért módosításokon esett át a Twitch Shadowfoot és a Dark Star Mordekaiser is.

Először Riot Zimberfly jelentette be, hogy azt javasolták neki, hogy az RPG Twitch tematikához sokkal jobban passzolna egy cukibb és cincogóbb hang. Nem is kellett sokáig várni, a PBE-n már ezzel a voice-szal hallgathatjátok a kis patkányt.

Riot Beardilocks és csapata Taric Luminshielden dolgozott a közelmúltban, ennek eredménye egy sokkal átláthatóbb W és R lett.

Sirhaian Dark Star Mordekaiser ultiját vette kezelésbe és a lebegő sziklák helyett valódi bolygót tűnnek majd fel a képernyő szélén, ha elviszi Morde ellenfelét a Death's Realmbe.

Death's Dance mini-rework

Plusz armort és MR-t kap a tárgy, de a Bleed effekt csak a közelharci hősöknél marad 30%-os, a távolsági karaktereknél 20%-ra csökkent. Újabb burkolt nerf Urgotra...

 

Végül a VGU-n átesett Fiddlesticksről is meg kell emlékezni, aminek járása elképesztően parára sikerült.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Instabuy lesz a Dark Star Mordekaiser?

  • 12 %
  • 10 %
  • 24 %
  • 54 %